Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiva priča

Engleska legenda: "Protiv nas je igrao neki maleni tip iz Hrvatske. Bio je poseban"

Jermain Defoe uvrstio je hrvatskog kapetana Luku Modrića među najbolje igrače.

Jermain Defoe (Foto: Afp)

Poznati nogometaš Jermain Defoe prošle se godine odlučio povući u mirovinu. Gotovo cijelu karijeru je proveo u engleskom nogometu, a dugo je godina nosio i dres Tottenhama.

U londonskom klubu dijelio je svlačionicu s hrvatskim kapetanom Lukom Modrićem za kojeg ima samo riječi hvale. Na pitanje o najboljoj petorki s kojom je igrao, Defoe je bez razmišljanja istaknuo Modrića.

Upitali su ga za objašnjenje, a bivši nogometaš je samo kratko upitao: "Koliko imamo vremena" i nasmijao okupljene, a onda je krenuo sa izlaganjem:

Milan Badelj, Ante Rebić i Tin Jedvaj VIDEO Zaboravljeni Vatreni iz Rusije zabio golčinu s 40 metara, iznenadio je vratara divider

"Sjećam se da je Engleska igrala protiv Hrvatske, za nas su igrali Gerrard i Lampard, a protiv nas je igrao neki maleni tip iz Hrvatske. Pomislio sam da je ovaj čovjek poseban.

Nikada nije gubio loptu, a mogao ju je primiti bilo gdje na terenu. Znalo se da će biti igrač svjetske klase. igrao sam s njim u Tottenhamu par godina, sve je kod njega izgledalo jednostavno. Sve je išlo preko njega. 

Niko Đolonga (lijevo) Sin bivšeg igrača Hajduka konkurira za dvoboj protiv Osijeka divider

Na kraju je osvojio Zlatnu loptu i silne trofeje a Real Madridom. Sigurno je jedan od najboljih igrača s kojima sam igrao, tako da je to lagan odabir za mene", zaključio je Defoe u razgovoru za Sports Bible.

Osim hrvatskog kapetana, među najbolje suigrače je uvrstio Huga Llorisa, Ledleyja Kinga, Micheala Carricka i Paola Di Canija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider