Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda
Nogomet
ispričao se suigračima

Opet problemi s disciplinom: Mlada zvijezda Barce platit će astronomsku kaznu

Barcelona je odlučila strogo kazniti igrača velikog potencijala, ali i upitnog ponašanja.

Ousmane Dembele (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Problemi s disciplinom mlade zvijezde Barcelone Ousmanea Dembelea ove sezone često pune medijske stupce. Posljednji slučaj dogodio se u nedjelju kada je 21-godišnji Francuz zakasnio čak dva sata na trening.

Barcelona je nakon toga odlučila kazniti Dembela s 200.000 eura, otkriva katalonski Mundo Deportivo pozivajući se na izvore bliske svlačionici.

Kazna je tako visoka jer to nije prvi takav prijestup, a u Barceloni se žele uvjeriti da se slične stvari više neće ponavljati. Čini se da su stroge mjere upalile jer je Dembele, prema informacijama iz španjolskih medija, na posljednji trening stigao na vrijeme.

Osim novčane kazne, Dembele se javno ispričao suigračima ne treningu u ponedjeljak uoči utakmice Lige prvaka protiv Tottehama. Obećao je da se takve stvari više neće ponavljati, a igrači su prihvatili njegovu ispriku.

Dembele je na utakmici protiv Tottenhama počeo u prvih 11 i pokazao zašto je svojevremeno postao najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone (115 milijuna eura, kasnije ga je nadmašio Coutinho). Mladi Francuz postigao je jedini gol Barce nakon sjajne solo-akcije i pokazao kakav se potencijal u njemu krije.

Dinamo sam kreće u izgradnju novog stadiona: Rekordni transfer Olma može pokriti troškove Momčad Dinama na Maksimiru (Photo: Marko Prpic/PIXSELL) Stadion Maksimir (Screenshot)

Jeste li vidjeli što je sve uspio promašiti Mane? Alisson njega i Lovrena spasio od bijesa navijača Sadio Mane (Foto: AFP) Mohamed Salah (Foto: AFP) Arkadiusz Milik puca, Alisson Becker brani (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider