Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sukobi na Old Traffordu

Otvoreni rat u Manchester Unitedu: Ronaldo se opasno zakačio s "razjarenim bikom", čak 11 igrača želi otići

U Manchester Unitedu ključa. Poraz od Wolverhamptona probudio je nemirne duhove na Old Traffordu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svlačionica Manchester Uniteda već duže vrijeme je tempirana bomba koja svaki čas može eksplodirati i raspršiti se poput kristalne vaze.

Činilo se da je odlazak Ole Gunnara Solskjaera primirio duhove na Old Traffordu, no prvi ovogodišnji poraz protiv Wolverhamptona ponovno je iznio na vidjelo stare boljke i stavio na metu zabrinuto lice novog menadžera Ralfa Rangnicka.

gol expired Babić napušta tešku kategoriju i šalje poruku Hrgoviću: "Samo me dvojica mogu vratiti – Sir Allen i Kocka" divider

Njemački stručnjak suočen je s prvom većom krizom, a prema pisanju Daily Mirrora, pred njega je već izašlo nekoliko igrača, koji su čak otvoreno zatražili da napuste klub. Prema britanskim novinama, čak 11 igrača želi napustiti Old Trafford. Većina je razočarana stanjem u klubu i svojom ulogom u momčadi.

Čini se da Rangnickov dolazak nije preokrenuo raspoloženje u podijeljenoj svlačionici. Upravo suprotno. Igrači koji su se osjećali marginaliziranima pod dirigentskom palicom Solskjaera šalju poruke da, navodno, trpe sličan ili još lošiji tretman novog menadžera. Zamjeraju mu na aroganciji, a upitne su im i metode rada, odnosno taktički pristup utakmicama.

"Atmosfera je jako loša u svlačionici i čini se da će momčad imati velikih problema u budućnosti", ističe anonimni izvor za Mirror.

Puno toga upućuje da su među najfrustriranijima novim trenerom Jesse Lingard, Donny van de Beek, Eric Bailly i Dean Henderson.

gol expired Raiola obećao Haalanda Barceloni pod jednim uvjetom: Odbio Real jer ne želi igrati s Mbappeom divider

Bivši kapetan Manchester Uniteda Gary Neville također govori o podjelama u svlačionici među samim nogometašima te ukazuje na sukob između Harryja Maguirea i Cristiana Ronalda, koji je posljednjih tjedana u centru pažnje nakon što je javno iskazao svoju frustraciju rezultatima i učinkom momčadi. Za Maguirea se zna da je jak kao bik te da ne preza ni od šakačkih obračuna, što je svojevremeno zorno pokazao na odmoru u Grčkoj.

"Trebamo više duha i jači mentalitet", napisao je Portugalac na Instagramu, izazvavši reakciju suigrača poput Lukea Shawa, koji je nakon posljednjeg poraza momčadi odapeo otrovnu strelicu prema zvjezdanom suigraču:

"Kvaliteta ponekad nije dovoljna. Mislim da nam treba više intenziteta."

Aluzija je prilično jasna. Cilja se na portugalskog "stajača".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider