Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo što moraju učiniti

Raiola obećao Haalanda Barceloni pod jednim uvjetom: Odbio Real jer ne želi igrati s Mbappeom

Kontroverzni agent sastao se s Barceloninim predsjednikom i obećao mu "ispuni jedan uvjet i Haaland je tvoj"

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gdje će završiti Erling Haaland? To je pitanje koje si ove zime postavljaju gotovo svi nogometni fanovi na kugli zemaljskoj. Jedan od najtraženijih nogometaša na svijetu kroz šest mjeseci bi trebao odabrati novi klub i preseliti u njega u transfernom blokbasteru, a dok svijet čeka njegovu odluku, zainteresirani klubovi se namještaju za što bolju poziciju kad dođe vrijeme za realizaciju tog posla.

Mundo Deporitvo piše kako je agent norveške špice, kontroverzni Mino Raiola, dao šaku ruke Barcinom predsjedniku Joanu Laporti i obećao – Haaland je vaš, ali pod jednim uvjetom.

gol expired Objavljena bombastična informacija o budućnosti Mbappea i Haalanda: "Zavladat će tišina, a onda…" divider

Taj jedan uvjet je jasan, Katalonci moraju do ljeta srediti financije i uštediti 100.000.000 eura koliko im je potrebno za taj posao. I prema ranijim informacijama je bilo jasno kako će prije u La Ligu nego u Premiership, međutim činilo se kako naginje ka Real Madridu jer se želi u španjolskoj metropoli ujediniti s Kylianom Mbappeom i započeti partnerstvo koje bi sljedećih deset godina moglo biti nerješiva enigma za obrane, međutim čini se kako je upravo Mbappe problem.

Naime, Haaland ne želi igrati s njim u istoj momčadi!

gol expired Erling Haaland odlučio gdje će nastaviti karijeru, Raioli rekao: "Počni dogovarati transfer" divider

Nije riječ o sukobu od ranije, nego o činjenici da u takvom klubu ima mjesta samo za jednu superzvijezdu, a Haaland želi biti taj. Želi biti centralna figura svoje nove momčadi, a Barcelona ovakva kakva trenutačno jest – to može puno lakše ponuditi od Reala.

Katalonski mediji prenose kako će zarađivati 30 milijuna eura po sezoni i parafirati ugovor na tri plus još dvije godine, ali polako. Neka Katalonci najprije riješe problem likvidnosti pa možemo nastaviti nagađanja. Dakle, 75 milijuna eura za odštetu i još 30 za prvu godinu ugovora, to je Xavijeva prva zadaća, želi li dovesti Haalanda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider