Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
scena koja je zapela za oko

Otkriveno značenje novog slavlja Garetha Balea i što je radio zbunjeni suigrač: Ima dvostruku simboliku

Gareth Bale preporodio se u posljednje vrijeme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale nakon dugo vremena izgleda motivirano i orno za igru. Velški superstar proigrao je u posljednje vrijeme i ponajbolji je igrač Tottenhama, taman uoči dolaska Pijetlova na Maksimir.

Bale je posebno raspoložen bio protiv Burnleyja - zabio je dvaput i jednom asistirao. Posljednji put zabio je više od jednog gola na utakmici još u rujnu 2019., dok barem dva gola i asistenciju u izvedbi Velšanina nismo vidjeli još od 2015.

Dobro raspoloženi Bale sjajnu partiju obilježio je i novim slavljem, koje se pojavilo već na utakmici Europske lige protiv Wolfsbergera - prstima je pokazao slovo M, pa zatim W.

gol expired Modrić sjajnim potezom vratio zvijezdu od 70 milijuna u juniore: Pogledajte tunel o kojem se priča divider

Otkriveno je i što predstavlja to slavlje - njima je Bale odao počast humanitarnoj udruzi Make a Wish, koja se bavi pomaganjem djeci s teškim bolestima. Jedan od najpoznatijih donatora te organizacije jest Cristiano Ronaldo, koji je, između ostaloga, 2017. prodao jednu Zlatnu loptu kako bi skupio sredstva za djecu.

Osim toga, Baleova proslava ima i drugo značenje - slova WM tumače se i kao "Welsh Mafia". Bale i njegov suigrač iz kluba i reprezentacije Ben Davies smislili su taj termin na reprezentativnim druženjima.

gol expired Upozorenje za Dinamo uoči Tottenhama: Mourinho trlja ruke i proziva novinare, "pijani milijunaš" vraća se na veliku scenu divider

Pomalo neobična situacija dogodila se prilikom Baleova slavlja protiv Burnleyja. Dok su Bale i Son radili WM slavlje, pored njih se pojavio Lucas Moura pokazujući L. Bale ga je prostrijelio pogledom, a nakon utakmice je objasnio situaciju.

"Svi kažu da je naše slavlje znači Welsh Mafia, pa je on odlučio biti samo Lucas", rekao je za Spurs TV.

U svakom slučaju, dobro je za Spurse da se govori o ovakvim stvarima, a ne o, kao što je to nedavno bio slučaj, lošim igrama i mogućem otkazu Mourinhu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider