Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dovoljan 2

Otkriveno što je Suarez napisao na namještenom ispitu iz talijanskog: Ovo je urnebesno

Luis Suarez se vratio u školske klupe, ali nije se baš najbolje proveo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luis Suarez ovoga je ljeta polagao ispit iz talijanskog na Sveučilištu u Perugiji kako bi dobio talijansko državljanstvo i eventualno kao EU-građanin potpisao za Juventus.

To se na kraju nije dogodilo - prešao je u Atletico Madrid - a ispit se pretvorio u farsu kada je otkriveno da je Urugvajac varao.

Pitanja je dobio unaprijed, a sada je otkriveno i što je točno napisao.

"Ja sam Luis Suarez i rođen sam u Saltu. Urugvajac sam. Često igram Playstation, volim piti mate. Volim roštiljati s obitelji i prijateljima. Ne volim ići u kupovinu, moja žena to uvijek odradi."

gol expired Capello žestoko oprao Contea nakon debakla: Veliki talijanski treneri uživo se posvađali divider

Eto, toliko je bilo dovoljno Suarezu za prolaz, ali sve su otkrili istražitelji. Istraga se proširila te obuhvatila čak i Juventusova direktora Fabija Paraticija, kojeg se sumnjiči da je lobirao kod Sveučilišta kako bi ubrzao proces Suarezova polaganja ispita. Paraticio je sve demantirao, pa je zaradio i optužbe za lažno svjedočenje.

Suarez je, prema navodima istražitelja, unaprijed dobio spomenuti tekst koji je naučio napamet. U Perugiji demantiraju da su upleteni u aferu. Istražitelji su zatražili suspenziju od osam mjeseci za četiri zaposlenika Sveučilišta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider