Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
don fabio bez milosti

Capello žestoko oprao Contea nakon debakla: Veliki talijanski treneri uživo se posvađali

Capello nije imao suosjećanja za utučenog kolegu nakon debakla njegove momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Antonio Conte nije bio dobro raspoložen nakon remija 0:0 njegova Intera protiv Šahtara. Kako i bi kada je potpisao debakl slavnog kluba - posljednje mjesto skupine i ispadanje iz Europe već u prosincu.

Kao da to nije dosta, nakon utakmice dočekao ga je oštar jezik legendarnog Fabija Capella, velikog trenera koji danas radi kao televizijski analitičar. Capello nije pokazao nimalo suosjećanja za utučenog i bijesnog Contea, bez pardona je osuo paljbu.

"Čini mi se da Inter nije imao odlučnosti i gladi za pobjedom. Bio si igrač i trener si, znaš na što mislim", rekao je Capello.

"Nemam komentara na to", rekao je Conte.

gol expired Lukaku se hvalio, a sad mu se svi smiju: Urnebesan detalj koji je Inter izbacio iz Europe divider

"Pa imaš li ti uopće plan B ako prvi ne funkcionira?" nije odustajao Capello, a kad je Conte odgovorio da ima, rekao je da ga nije vidio.

"Imamo plan B, ali neću o tome ovdje govoriti jer će ga protivnici saznati i postat će beskoristan", rekao je u svom stilu Conte, također trener brzog jezika, koji u pravilu ne bježi od svađe.

Nakon što se Conte isključio iz etera, Capello je nastavio sa svojim kritikama.

"Morate proučiti svakog protivnika. To je minimum koji morate napraviti. Ako imate plan B, promijenite na njega, ali ne, vi ste vlak koji je zapeo u istim tračnicama. Unatoč njegovu odgovoru, plan B nisam vidio", jasan je bio Capello.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider