Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ne zna ni riječi"

Luis Suarez upleten u skandal: Varao je na ispitu iz talijanskog, je li to razlog velikog zaokreta?

Luis Suarez vratio se u školske klupe i poslužio se prevarom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luis Suarez vratio se u školske klupe. Na fakultetu u Perugii morao je položiti ispit iz talijanskog jezika kako bi dobio talijansku putovnicu.

Na taj se potez urugvajski napadač odlučio da bi mogao kao građanin EU-a potpisati za Juventus, koji je već ispunio kvotu igrača izvan Europske unije.

Suarez je ispit prošao, ali, kako piše La Repubblica, na neregularan način.

gol expired Ibrahimović nakon sjajne partije oduševio izjavom: Nevjerojatno postignuće neuništivog napadača divider

Po njima, Guardia di Finanza i lokalne institucije u Perugii istražile su i otkrile da je Suarez varao na ispitu. Navodno je unaprijed dobio pitanja koja su ga dočekala, a u svemu je sudjelovao i njegov još uvijek aktualni klub Barcelona.

"Ne zna ni riječi talijanskog. Ne konjugira glagole, koristi samo infinitiv. Kad bi ga novinari nešto pitali, bio bi izgubljen", piše La Repubblica.

gol expired Je li ovo rješenje Realovih problema? Ubojiti strijelac nudi se besplatno, još dva velikana dovode napadače divider

U međuvremenu se dogodio zaokret - pojavila se informacija da je Suarez blizu odlaska u Atletico Madrid. Nije potvrđeno da su ta dva slučaja povezana, ali izgleda kao logičan slijed događaja.

Pored toga, Juventus je u napad doveo Alvara Moratu, španjolskog napadača koji je sletio u Torino i uskoro se očekuje njegovo službeno predstavljanje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider