Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će tu još svega

Osječani tvrde da dobivaju podršku iz cijele Hrvatske i inozemstva: Meštrović najavio da ovo nije gotovo

Osijek se ne miri s događajima na utakmici protiv Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U NK-u Osijek i dalje su bijesni zbog ispadanja iz Kupa na korak do velikog finala protiv Lokomotive u Šibeniku. No barem im je promijenjen sudac koji je trebao suditi prvenstvenu utakmicu ovog vikenda baš protiv Lokomotive.

Utakmicu je trebao suditi Igor Pajač, no HNS je za prvo kolo nastavka HNL-a povukao i njega i Frana Jovića koji je bio u VAR sobi na utakmici na Rujevici.

gol expired Pojavila se snimka sramotnog incidenta: Evo kako je Grezda udario igrača Rijeke divider

Službena stranica NK-a Osijek prenijela je raspoloženje koje vlada u klubu.

''Veliko je razočaranje vladalo i među čelnicima i članovima Uprave NK-a Osijek po svršetku riječkog dvoboja. Ogorčenje zbog sudačkih odluka nitko nije mogao suzdržati, a za sve je u taboru Bijelo-plavih to bila neprospavana noć na povratku s Kvarnera. Ništa se nije promijenilo ni idućeg dana, zapravo su Osječani sada još više kivni. Bitno je istaknuti da im punu podršku daju i brojni navijači i klupski simpatizeri, pa i nogometni zaljubljenici iz drugih krajeva Hrvatske i inozemstva koji se javljaju i šalju poruke, još uvijek u nevjerici zbog načina na koji je naš prvoligaš zaustavljen na putu prema finalu Kupa Hrvatske'', stoji u članku na stranici.

Iako se predsjednik kluba Ivan Meštrović službeno nije očitovao, klupska stranica prenijela je i njegov stav.

''Predsjednik Ivan Meštrović zasad je tek ukratko cijelu situaciju prokomentirao riječima da će Osijek sagledati sve mogućnosti u zaštiti svojih interesa. Dodao je kako je u pitanju oskvrnuće svega što se pozitivno radilo i radi u osječkom Klubu, kao i svega onoga u čemu NK Osijek pridonosi hrvatskom nogometu. Na kraju je i poručio: 'Sigurno nećemo gledati skrštenih ruku na ovo što nam je napravljeno.'''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider