Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kazne već ovaj tjedan

Kakav je rasplet okršaja nakon polufinala Kupa? ''Naš igrač nema nikakvu krivicu i on je žrtva''

Tenzije zbog sudačkih odluka i cijelog polufinala Kupa između Rijeke i Osijeka prelile su se i izvan travnjaka.

Možemo reći da je utakmica između Rijeke i Osijeka ostala u sjeni ružnog incidenta koji se dogodio čak sat vremena nakon samog polufinala kada su se glave, da tako kažemo, nakon svega što se događalo u samoj utakmici trebale ohladiti.

I dok smo često uz incidente navikli spominjati navijače i njihove izgrede ovaj put akteri su sami nogometaši. Cijeli incident zabilježen je i u službenom zapisniku utakmice, a posla je sinoć imala i policija.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza poručuju da će kao i u svim ostalim slučajevima poštivati procedure. Nadležno disciplinsko tijelo, u slučaju utakmica Hrvatskog kupa je disciplinska komisija HNS-a, koja će donijeti odluku.

gol expired Pojavila se snimka sramotnog incidenta: Evo kako je Grezda udario igrača Rijeke divider

Sada slijedi prikupljanje svih informacija, uključujući izvještaje službenih osoba. Kada se prikupe sve informacije, na osnovu toga komisija će donijeti odgovarajuću odluku. Rok za donošenje te odluke, kažu nam iz saveza nije propisan, ali kako su danas potvrdili konačan sud ovog događaja mogao bi se znati već tijekom ovog tjedna.

''Nama je bilo bitno da istina izađe na vidjelo i da se vidi da naš igrač u toj situaciji nije imao apsolutno nikakvu krivicu i da je on žrtva. Moram reći da sam ponosan na njega što nije reagirao i uzvratio, jer moglo je doći do puno gorih i većih posljedica'', rekao je sportski direktor Rijeke Ivan Mance.

Cijeli prilog možete pogledati u priloženom videu.

gol expired Oglasio se i napadnuti nogometaš Rijeke: ''To su laži, nadam se da će Grezda potražiti pomoć stručnjaka'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider