Igrač Rijeke Antonio Čolak našao se u sukobu s igračem Osijeka Erosom Grezdom. Nakon toga, Čolak je optužen da je Grezdu vrijeđao na osobnoj i nacionalnoj osnovi.

''Žao mi je što došlo do spomenutog incidenta, jer s Grezdom i igračima Osijeka, na terenu i izvan njega, nisam imao nikakvih problema. Na terenu vladaju emocije, a van terena pružimo si ruke i svi smo sportski prijatelji. Kada sam pomislio da je fizički napad najgore što se dogodilo, pročitao sam laži izrečene danas u priopćenju objavljenoj na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me se proziva za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom'', izjavio je Čolak, a prenosi Novi list.

Nogometaš Rijeke oprostio je Grezdi, ali i savjetovao mu da potraži pomoć.

''Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka, jer koliko su me informirali ovo mu nije bio prvi incident takve prirode. Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji, jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi nogometaši uzor, da sam uzvratio na bilo koji način.''

Zbog svega ovoga Grezdi prijeti poprilično duga suspenzija Hrvatskog nogometnog saveza.