Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
USPJEŠNO ODRAĐENO

Osijek slavio u generalci, Lovrić se probudio točno pred početak prvenstva

Nogometaši Osijeka u Staroj Pazovi su savladali Shahab Al Ahli rezultatom 0:2.

Kristijan Lovrić (Foto: Kristijan Lovrić)

Generalna probu pred početak prvenstva uspješno je prošla za nogometaše Osijeka, koji su u Staroj Pazovi, u zatvorenim uvjetima, savladao prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata, Shabab Al Ahli.

Bijelo-plavi su pobijedili rezultatom 0:2, a glavna zvijezda utakmice bio je Kristijan Lovrić koji je upisao pogodak i asistenciju. Znači li to konačno buđenje za najskuplje plaćenog igrača u Osijekovoj povijesti, saznat ćemo vrlo brzo.

Tomas otkrio s kojim sastavom bi mogao na Slaven

Osijek je susret započeo u sastavu koji su činili Malenica, Omerović, Barišić, Bralić, Drambaiev, Jugović, Fiolić, Caktaš, Bukvić, Lovrić i Mierez pa se čini kako bi to mogao biti sastav i za početak prvenstva.

Poveo je Osijek u 16. minuti, kad je Kristijan Lovrić zabio pogodak u svom stilu. Primio je loptu na lijevoj strani, prevario svog čuvara i pogodio s ruba kaznenog prostora.

Nažalost, potencijalni problemi za Osijek pojavili su se u 22. minuti, kad je zbog ozljede igru morao napustiti Slavko Bralić. Umjesto njega je ušao Grk Evangelou, no potencijalni problem za klub je u tome što on zbog suspenzije nema pravo nastupa u prvoj europskoj utakmici protiv mađarskog ZTE-a.

Grk ušao umjesto Bralića pa pogodio

Osijek je do kraja prvog dijela imao nekoliko dobrih prilika, a najozbiljnije su prijetili Caktaš, Evangelou i Mierez.

Do povećanja vodstvo došlo je u 55. minuti. Lovrić je odlično izveo slobodan udarac, a Evangelou je pogodio glavom.

Posljednjih pola sata dobili su Brlek, Nejašmić, Hiroš, Špoljarić i Fućak, a upravo je posljednje navedeni u završnici imao najbolju priliku, no nije pogodio i rezultat je ostao 0:2.

Osijek svoju sezonu započinje prvom utakmicom na Opus Areni, protiv Slaven Belupa, u subotu 22. srpnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider