Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ČEKA SE ONO GLAVNO

Osijek odradio prozivku i trening: Na terenu prvo ovogodišnje pojačanje, zna se kad stiže Portugalac

Nogometaši Osijeka započeli su pripreme pred nastavak sezone, gdje su ciljevi zapravo jasni.

Nije bilo puno iznenađenja na prvoj ovogodišnjoj prozivci NK Osijeka. Pred Zoranom Zekićem našli su se uglavnom svi nogometaši iz jesenskog dijela prvenstva, uz još neka nova imena.

Youcef Atal i Neymar Poznati nogometaš osuđen na osam mjeseci zatvora uvjetno zbog objave snimke na društvenim mrežama divider

Tu su povratnici s posudbe Šimun Mikolčić i Franko Kolić, ali i prvo ovogodišnje pojačanje.

Pojačanje se ukazalo odmah na prvom treningu

Na treningu se našao Roko Jurišić, koji je jesenas bio član slovenske Mure. Bivši junior Dinama iz one sjajen generacije sa Gvardiolom, Šutolom, Marinom, Ćužeom i mnogim drugim igračima.

On još uvijek nije potpisao ugovor, budući da tek treba odraditi liječnički pregled, no njegovo pojavljivanje na prvom treningu je dovoljan znak da je posao gotovo riješen. 

On će svakako pomoći na kritičnoj poziciji, onoj lijevog bočnog braniča. 

Sportski direktor stiže idućeg tjedna

Pozitivni signali dolaze i po pitanju Josea Bota. Portugalac bi trebao doći idućeg tjedna, pred polazak na glavni dio priprema u Istru, zajedno s jednim pomoćnikom te će preuzeti planiranu poziciju sportskog direktora.

Prvi trening Osijeka u 2024. Prvi trening Osijeka u 2024. (Foto: Vlado Kos/Cropix)

"Uvijek se naše želju vežu uz to da budemo što bolji. Primarno nam je zdravlje i to želim svim suigračima. Da se što bolje pripremimo. Pred nama je težak rad, ali samo tako možemo rasti. Prošlu godinu su obilježili neki čudni trenuci, puno promjena, zaokret klupske politike, ali i jedan od najljepših događaja u povijesti kluba, prelazak na Opus Arenu. Najvažnije je uhvatiti kontinuitet, povratiti respekt nogometne javnosti. Da se vrati identitet kluba i da nitko na Opus Arenu ne može doći do bodove. Imamo kvalitetu, fantastičan stručni stožer i ljude koji vode klub. Uz pojačanje koja nam trebaju, uvjeren sam da ćemo biti bolji nego što smo bili", rekao je kapetan Vedran Jugović.

Eloise Milburn i Luke Littler Tko je najveća podrška 16-godišnjoj senzaciji? Njegova pet godina starija djevojka prati ga na svakom meču! divider

Njegovu izjavu, ali i kratku izjavu trenera Zekića, možete pogledati ispod teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider