Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
traženo ime

Jose Boto doveo drugo pojačanje u Osijek: Potpisao na tri godine

Luka Jelenić dogovorio je trogodišnji ugovor u Osijeku.

Marko Livaja i Luka Jelenić (Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX)

Priča koja se poteže kroz kuloare već neko vrijeme, sad je dobila potvrdu, Luka Jelenić dogovorio je trogodišnji ugovor s Osijekom. Stiže iz Varaždina, a trenutačna tržišna vrijednost mu je oko 650 tisuća eura.

Jelenić dulje vrijeme bio na meti Osječana, htio ga je dovesti još Borimir Perković kad je u ožujku prošle godine zamijenio na klupi Osijeka Renea Pomsa.

Navijači Osijeka slave Otkriven prvi veliki transfer u HNL-u ovog ljeta: Evo tko bi to mogao biti i tko se borio za njega divider

To se tada nije ostvarilo, ali interes je ostao i sad je konačno došlo do operacionalizacije. Za Jelenića je bio zainteresirana i Rijeka. Damir Mišković sudjelovao je u pregovorima, no ponudio je premalo da bi Varaždin pristao. I taj podatak govori da Rijeka priprema prodaju jednog od svojih stopera.

Što se tiče Jelenića, njegov igrački uzlet je očit. I prošlog ljeta dovodili su ga u vezu s Dinamom, koji je tražio stopera i Jelenić je bio jedan od kandidata.

Jose Boto Jose Boto radi punom parom: U Osijek stiže novo pojačanje iz Italije? divider

Jelenić je Dinamovo dijete, u juniorima je slovio za jednog od najpotentnijih stopera zagrebačkog kluba uz Joška Gvardiola i Josipa Šutala.

Jelenić je već drugo pojačanje novog sportskog direktora Jose Bote poslije Marka Solde koji je dogovorio dolazak iz Dinama, kojem će Osijek isplatiti 400 tisuća eura i dati 10 posto od sljedećeg transfera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider