Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spominje se novi transfer

Jose Boto radi punom parom: U Osijek stiže novo pojačanje iz Italije?

Sportski direktor Osijeka Jose Boto doveo je Marka Soldu, a sada želi i Žana Žužeka.

Jose Boto (Foto: Vlado Kos / CROPIX)

Kako se HNL sezona primiče kraju, tako se u Osijeku zahuktava posao. Sportski direktor Jose Boto dodao je gas, dogovorio prvi transfer Marka Solde iz Dinama, ali to je tek početak.

Iz Slovenije stiže informacija da su Osječani zainteresirani za Žana Žužeka, bivšeg mladog reprezentativca koji trenutačno nosi dres talijanskog drugoligaša Barija. 188 centimetara visok branič nije posve zadovoljan svojim statusom, skupio je ove sezone tek 11 nastupa i želi promijeniti sredinu.

Bijelo-plavi su ga pokušali dovesti zimus, no Bari je spustio rampu. Hoće li uspjeti iz drugog pokušaja, mogli bismo uskoro saznati, no možda ćemo prvo morati pričekati rasplet borbe za ostanak u ligi.

Budući da su sezonu okončali na 17. mjestu, Bari čekaju dodatne kvalifikacije za ostanak u Serie B protiv Ternane, no Planetnogomet tvrdi da će Žužek, neovisno o ishodu, napustiti redove talijanskog kluba. Hoće li to biti Osijek, ljubljanska Olimpija ili netko treći, mogli bismo uskoro saznati.

Dodajmo kako se jučer pojavila da bi Zorana Zekića na klupi mogao zamijeniti Rui Faria, portugalski stručnjak koji je dugo godina radio kao pomoćnik Jose Mourinha.

Dario Damjanović u duelu s Nikolom Pokrivačem Bivši igrač Hajduka: "Krenuo sam raditi na benzinskoj, a onda me nazvao Igor Štimac" divider

Luka Modrić Španjolci o novom ugovoru: "Realova politika ima granicu, Modrić ju je prešao" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider