Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mlad se umirovio

Osvojio je Ligu prvaka, igrao u Real Madridu, a danas prodaje duhan kako bi preživio

Oscar Minambres je bio velika nada Real Madrida, a umirovio se jako mlad.

Oscar Minambres u Real Madridu (Foto: Afp)

U vrijeme Zinedinea Zidanea, Ronalda, Luisa Figa, Roberta Carlosa i drugih zvijezda, Real Madrid je imao problema sa mladim igračima. Pored toliko velikih imena jednostavno nisu imali priliku da pokažu talent.

Jedan od onih koji nije uspio postati zvijezda je i Oscar Minambres. Tada mladi Španjolac uspio je skupiti za Real 37 nastupa i devet asistencija, ali već je sa 26 godina prestao igrati nogomet.

Ivan Rakitić Ivan Rakitić nakon poraza od Reala prozvao suce: "Pa ne razumijem kako?" divider

Minambres je imao brojnih problema s ozljedama, pokidao je i ligamente koljena pa je 2007. godine odlučio završiti karijeru.

U karijeri je igrao nešto malo i za Espanyol, ali nije uspio zaraditi dovoljno za ostatak života. Danas ima 41 godinu i živi od prodaje duhana.

"Morao sam se fokusirati da brinem o obitelji, to je najvažnije. Godina sam imao fiksno radno vrijeme od osam do osam, s tim da bih uzimao pauzu za ručak. Uvijek sam bio anti-pušač, ne volim posao koji radim, ali što je tu je. Nije ispunjenje sna, ali ni nogomet nije sve u životu'', kaže bivša nada Reala.

Jason Tatum Jayson Tatum uz zvuk sirene zabio za pobjedu protiv Netsa u doigravanju divider

Bio je i na meti lopova

Bivši nogometaš imao je problema sa pljačkašima.

"Jednom su me dvojica čekala sa pištoljem ispred trgovine. Tražili su mi novac, a ja im nisam dao. Od tada me malo strah'', ističe Minambres.

Najveći navijači Reala znaju ga prepoznati u trgovini, ali njemu to ne smeta jer živi od prodaje duhanskih proizvoda i tako prehranjuje obitelj.

U karijeri je osvojio Ligu prvaka i španjolski naslov u dresu slavnog Reala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider