Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve uoči derbija s Dinamom

Opsadno stanje u Osijeku: U Gradskom vrtu vrije! Bjelica zakazao krizni sastanak!?

Trener Osijeka Nenad Bjelica zakazao je krizni sastanak s momčadi i najbližim suradnicima…

Traje opsadno stanje u Gradskom vrtu. Situacija se maksimalno zagužvala nakon što su čelnici kluba Ferenc Sakalj i Vladimir Čohar posjetili glavnog sponzora kluba Lőrinca Mészárosa u Mađarskoj i ishodili njegovu podršku u daljnjem radu.

Bila je to izravna reakcije na prozivke trenera i sportskog direktora Osijeka Nenada Bjelice uoči utakmice s Istrom.

Bjeličina reakcija bila je promptna. Do nas je prvo došla informacija da je jutrošnji trening otkazan, a da je Bjelica zakazao krizni sastanak s momčadi i najbližim suradnicima u klubu, i to točno u 12 sati.

gol expired Kaos u Gradskom vrtu: Bjelica si pucao u noge ili diže sidro? Osijek protiv Dinama igra za sebe, ali i za Hajduk divider

Međutim, trening u 11 sati i nije trebao biti jer nije po rasporedu. Danas je predviđeno da se radi poslijepodne, no satanak je navodno održan.

Što je povod sastanka, može se samo nagađati, ali očigledno je da se situacija u Gradskom vrtu zaoštrava.

To je jasan pokazatelj da postoje dvije struje u klubu: na jednoj je strani Uprava, a na drugoj Bjelici sa stožerom i momčadi.

Logično je da takva situacija dugoročno nije održiva. Ili će doći do općeg pomirenja sukobljenih strana ili će Bjelica i njegovi ljudi napustiti Osijek. Trećeg nema.

gol expired Određeni suci za dva velika ovotjedna HNL derbija divider

Već je utakmica s Istrom pokazala da se dizanje tenzija i javno prepucavanje loše odrazilo na momčad, a u sljedećem kolu Osijek očekuje veliki derbi s Dinamom u Maksimiru.

Možda je Bjelica zakazao sastanak kako bi pokušao „galvanizirati“ momčad, a možda da joj objavi kako namjerava dati ostavku, jer i o tome se šuška u Osijeku. 

Kakva će biti reakcija Bjeličine momčadi u Zagrebu, to ćemo tek vidjeti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider