Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DOBRO POZNATA LICA

Određeni suci za dva velika ovotjedna HNL derbija

Određeni su suci za 34. kolo Prve HNL, a u prvom planu su naravno oni koji će dijeliti pravdu na dva derbija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još tri kola preostala su do kraja jedne od najzanimljivijih sezona hrvatskog klupskog nogometa. Pred nama je kolo koje bi moglo sve odlučiti, ali i dodatno zakomplicirati situaciju. Pred nama je kolo u kojem će međusobne susrete odigrati momčadi unutar vodeće četiri pozicije.

Sredina tjedna u takvom slučaju donosi nam ono što u posljednje vrijeme svi prate s posebnom pažnjom. Delegiranje službenih osoba, u prvom planu sudaca i VAR sudaca.

Bez velikih iznenađenja

Prvi veliki susret ovog kola u nedjelju će od 17 sati na Rujevici odigrati Rijeka i Hajduk, a pravdu će tamo dijeliti Dario Bel iz Osijeka, sudac koji se ove sezone pokazao vrlo dobrim te nismo viđali suviše prigovora na njegove odluke. U VAR sobi bit će onaj čija reputacija po tom pogledu je suprotna. To je Fran Jović iz Zagreba, sudac nakon čijih je nekih ovosezonskih odluka bilo puno repova.

Također u nedjelju od 20 sati igrat će u Maksimiru Dinamo protiv Osijeka, a tamo će pravdu dijeliti čovjek koji je već sudio isti momčadima u njihovom posljednjem susretu, odigranom 27. veljače na Gradskom vrtu. To je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a u VAR sobi će mu asistirati Ivan Bebek iz Rijeke.

Od preostalih utakmica vrijedi spomenuti kako je susret Gorice i Lokomotive pripao Tihomiru Pejinu iz Donjeg Miholjca, Istri i Šibeniku sudit će Ante Čulina iz Zagreba, dok će prvi susret ovog kola, onaj između Hrvatskog Dragovoljca i Slaven Belupa, suditi Ante Kulušić iz Šibenika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider