Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kramarić izgubio

Olmo poludio! U dvije minute strpao dva lijepa gola za pobjedu Leipziga

Olmo igra najbolju utakmicu otkad je stigao u Njemačku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dani Olmo vratio se u prvu postavu RB Leipziga nakon što je dugo bio zacementiran za klupu, a povjerenje Juliana Nagelsmanna brzo je opravdao.

Bivši igrač Dinama počeo je u prvih 11 u posljednjih pet utakmica, a u tom periodu na učinku je od tri gola. Jedan je zabio Kölnu u pobjedi 4:2, a u utakmici koja je u tijeku zabio je dva Hoffeheimu.

gol expired Rebić ekspresno dobio crveni zbog kung-fu udarca, Ronaldo promašio penal! divider

Olmo je ekspresno strpao dva gola zabio je u 9. i 11. minuti. Kod prvog gola je lijepo primio loptu u kaznenom prostoru i pogodio bliži kut, a na isto mjesto pogodio je i kod drugog gola, samo iz prve. Vratar je bio na toj lopti, ali ona mu je ipak pobjegla u mrežu. Bili su to jedini golovi na utakmici.

Olmo je igrao do 78. minute za RB Leipzig, dok je hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić odigrao drugo poluvrijeme za Hoffenheim.

S nova tri boda RB Leipzig se učvrstio na trećem mjestu ljestvice, sada ima 62 boda, jedan manje uz utakmicu više od druge Borussije iz Dortmunda, a šest više od četvrte Borussije iz Moenchengladbacha, dok je Hoffenheim ostao sedmi s 43 boda.

Na vrhu je Bayern sa 70 bodova.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider