Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pokazao klasu

Olmo debitirao u važnoj utakmici i skoro odmah zabio: Pogodio stativu u sjajnom nastupu

Olmo je dobio priliku u napetoj završnici utakmice momčadi iz vrha Bundeslige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

RB Leipzig odigrao je 2:2 s Borussijom Mönchengladbach na svom terenu i prepustio vodstvo na ljestvici Bayernu. Međutim, za utjehu u Leipzigu mogu biti zadovoljni izvedbom svog novog pojačanja Danija Olma.

Bivši Dinamov nogometaš ušao je u igru u 69. minuti i do kraja bio ponajbolji igrač svoje momčadi. Zamalo je i zabio za izjednačenje, ali njegov udarac u bliži kut zastavila je vratnica. Istaknuo se i jednim opasnim udarcem s 20-ak metara koji je obranio Sommer.

gol expired Čudesni dječak iz Norveške porušio rekorde Bundeslige, trpao i u trećoj utakmici! divider

Osim toga, odigrao je 20-ak minuta praktički bez greške. Uglavnom se pozicionirao na desnom krilu ili iza napadača. Potkraj utakmice imao je još jednu priliku za udarac i pobjednički gol, ali pokušaj ljevicom s 20-ak metara otišao je pored gola.

Borussia je vodila 2:0 golovima Plee u 14. i Hofmanna u 35. minuti, ali Leipzig je u drugom poluvremenu došao do remija. U 50. minuti zabio je Patrick Schick, pa je Plea u 60. minuti brzinski dobio dva žuta kartona zbog prigovora. U 89. minuti Christopher Nkunku fantastično je pogodio dalekometnim projektilom za 2:2.

Leipzig je nakon ovog boda drugi s bodom manje od vodećeg Bayerna, ali mogu ih prestići već u sljedećem kolu kada je na rasporedu međusobni susret ovih momčadi. Borussia je četvrta s 39 bodova koliko ima i trećeplasirani imenjak iz Dortmunda.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider