Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljiv odabir

Olić odabrao svoju idealnu momčad: Pogledajte za koje se bivše suigrače odlučio, jednog će trenirati

Ivica Olić odabrao je svoju momčad iz snova koju bi rado doveo u CSKA, klub koji mu je ponudio prvi samostalni trenerski angažman.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivica Olić postao je novi trener CSKA Moskve, kluba za koji je igrao od 2003. do 2007. Olićev povratak u redove velikana izazvao je dosta pozornosti, a ruski mu nije zakržljao što je pokazao na prvom treningu.

Nema tako prepreka za izjave otkad je preuzeo novi klub, pa se oglasio i za službeni klupski Instagram na kojem je odabrao svoju idealnu postavu, "Komandu iz snova".

Dakle, koga bi sve Olić doveo u CSKA kada bi mogao? Odlučio se za bivše suigrače u sljedećoj postavi: Akinfejev - Lahm, Kompany, Boateng, Žirkov - Modrić, Schwinsteiger - Robben, Ribbery - Perišić, Mandžukić.

gol expired Tragedija: MMA borac stigao na vjenčanje pa ga ubili dok je smirivao tučnjavu divider

Zanimljivo, jednog igrača iz svoje idealne postave će doista imati u postavi - Igor Akinfejev bio je mladi vratar kada je Olić igrao za CSKA, a još uvijek stoji među vratnicama moskovskog kluba.

Tada je za CSKA igrao i lijevi bek Žirkov, danas igrač rivalskog Zenita. Lahm, Boateng, Ribery i Robben suigrači su iz Bayerna; Modrić, Mandžo i Perišić iz reprezentacije, dok je Vincent Kompany dijelio svlačionicu s Olićem u onoj kultnoj momčadi HSV-a u kojoj je igrao i Mladen Petrić.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider