Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
dobio je pljesak

Armija je dobila novog generala: Olić na ruskom održao igračima govor na prvom treningu

Ivica Olić preuzeo je moskovski CSKA.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatskoj reprezentaciji na početku kvalifikacija za SP 2022. nedostajat će Bruno Petković i Ante Rebić, ali i Ivica Olić. Legendarni napadač napustio je poziciju pomoćnika Zlatka Dalića i preuzeo CSKA, svoj bivši klub koji će pokušati vratiti na staze stare slave.

Olić je tri i pol godine proveo u Moskvi, a ruski mu još nije zakržljao. Pokazuje to video s njegova prvog treninga na čelu moskovskog velikana.

"Ja sam vaš novi trener Ivica Olić. Čeka nas puno posla...", govorio je Olić svojim igračima na ruskom, a na kraju je dobio pljesak.

gol expired Važan igrač Bišćana za Euro: "Možemo pobijediti svakoga, a prošla reprezentacija je bila kvalitetnija" divider

U susretima s Dinamom ove jeseni u Europskoj ligi jasno se moglo vidjeti da je CSKA daleko od zlatnih dana. Dok je Olić igrao, osvojili su i Kup UEFA, a ove sezone nisu dočekali proljeće u Europi, a u ruskom prvenstvu su trenutačno tek peti.

Nekoć je CSKA bio službeno klub Crvene armije; iako su danas većinski u vlasništvu velike ruske kompanije VEB, i dalje ih se često kolokvijalno naziva Armijom. Novom zapovijedniku Ivici Oliću to je prvi samostalni trenerski posao, bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći.

U momčadi će ga dočekati i dobro poznato lice - hrvatski reprezentativac i prva zvijezda kluba Nikola Vlašić.

Zanimljivo, Olić je kao igrač CSKA-a dobio Orden prijateljstva, odlikovanje koje Rusija dodjeljuje stranim državljanima za njihova iznimna djela.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider