Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prvi trenerski posao

Službeno: Ivica Olić novi je trener ruskog velikana CSKA, napušta klupu reprezentacije

Ivica Olić potpisao je ugovor s moskovskim CSKA i u utorak će biti predstavljen kao novi trener ruskog nogometnog velikana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski portal Metaratings.ru objavio je vijest da je Ivica Olić, pomoćnik Zlatka Dalića na klupi Hrvatske, službeno postao novi trener moskovskog CSKA.

"Ivica Olić posjetio je prostorije CSKA i potpisao ugovor. Hrvatski stručnjak u utorak će biti službeno predstavljen kao novi trener prve momčadi", stoji u vijesti koju je plasirao spomenuti izvor.

Dosadašnji trener Viktor Gončarenko, koji je vodio CSKA od 2016. godine, već se oprostio od momčadi.

gol expired Carević nakon pobjede dobio otkaz: I klub priznao da je malo čudno, nije valjda zbog onog što je pjevao? divider

Olić bi već danas trebao upoznati prvu momčad te bi u utorak održao prvi trening s igračima koji nisu otišli na reprezentativno okupljanje. 

CSKA je od prošle jeseni pokušao dovesti Ivicu Olića na trenersku klupu, ali mu je nedostajala UEFA-ina trenerska licenca, koju je u međuvremenu stekao. 

Ovo će biti prvi samostalni trenerski posao našem bivšem reprezentativcu, koji je do sada radio kao pomoćnik Zlatku Daliću.

Kao igrač Olić je igrao za moskovski klub od 2003. do 2006. godine. Upisao je 78 nastupa i 35 golova u dresu CSKA.

gol expired Dalić otkrio kako su mu se poremetili planovi za Sloveniju: ''Morat ćemo nešto mijenjati'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider