Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mali je pravi zavodnik

Zvijezda Manchester Cityja poljubila novinarku u intervjuu uživo nakon razbijanja Srbije

Budućnost ukrajinskog nogometa Oleksandr Zinčenko odigrao je veliku utakmicu protiv Srbije, a onda povukao potez velikog zavodnika.

Zinčenko ljubi novinarku Sedan (Screenshot)

Nogometaši Ukrajine s uvjerljivih su 5:0 nadigrali Srbiju u utakmici kvalifikacija za EURO 2020. Momčad Andrija Ševčenka odigrala je jednu od boljih utakmica u novijoj povijesti ukrajinske reprezentacije, nakon čega su imali puno razloga za zadovoljstvo i osmijeh.

Ta pobjeda, a pogotovo dobra individualna partija, ohrabrile su mladog 22-godišnjeg Oleksandra Zinčenka na jedan hrabar potez. On je nakon susreta davao intervju ukrajinskoj novinarski Vladi Sedan, te ju na kraju istog poljubio u obraz.

Mnogi su odmah ljutito reagirali na društvenim mrežama, kao i kada je boksač Kubrat Pulev poljubio novinarku u usta nakon intervjua.

Njegov nasilni čin nije ostao nekažnjen. Oduzeta mu je dozvola za borbe dok ne položi tečaj o sprječavanju seksualnog uznemiravanja, te je morao platiti i 2500 dolara kazne, što je smiješan novac za poznatog boksača.

Čim je komentiranje krenulo u pogrešnom smjeru, na internetu su se pojavile njihove zajedničke fotografije. Naime, njih dvoje su prijatelji koji se druže i izvan nogometnih travnjaka.

Vlada Sedan je jedan od najpoznatijih sportskih novinarki u Ukrajini, a velike zasluge za njezinu popularnost ima njezin izgled.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider