Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio se iz Londona

Usyk gledao utakmicu Lige prvaka u društvu proslavljenog kapetana Vatrenih

Shakhtar i Inter odigrali su utakmicu bez pogodaka u 2. kolu Lige prvaka u Kijevu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 2. kola skupine D Lige prvaka ukrajinski Shakhtar i milanski Inter odigrali su 0:0 na Olimpijskom stadionu u Kijevu pred nešto više od 26 tisuća ljudi.

Među gledateljima u svečanoj loži stadiona bio je novi svjetski boksački prvak Oleksandar Usyk, koji je utakmicu pratio u društvu proslavljenog hrvatskog reprezentativca Darija Srne.

Prije samo tri dana Usyk je pobijedio Anthonyja Joshuu u fantastičnom boksačkom meču održanom na stadionu Tottenhama u Londonu pred 70 tisuća gledatelja. 

Ukrajinac je slavio jednoglasnom odlukom, čime je teška kategorija dobila novog vladara. Nakon velikog sportskog uspjeha Usyk se vratio u Kijev, gdje je ispratio utakmicu Lige prvaka.

gol expired Ovo je baš ponižavajuće: Poslušajte što je novinar pitao igrača Šerifa nakon pobjede protiv Real Madrida divider

Društvo mu je pravio Srna, legenda ukrajinskog kluba u kojem trenutačno obnaša ulogu sportskog direktora.

Nakon dva odigrana kola Lige prvaka Shakhtar je na četvrtom mjestu skupine D s jednim osvojenim bodom, dok je na prvom mjestu moldavski Šerif, koji je na senzacionalan način debitirao u najelitnijem europskom natjecanju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider