Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stari prijatelji

"Marko Livaja htio je ubiti Kevin-Princea Boatenga, on se zaključao u svlačionicu i nema van"

Ognjen Vranješ ispričao je anegdotu o Marku Livaji

Marko Livaja (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Navijački puk Hajduka polaže nade u naslov prvaka u svog najboljeg igrača Marka Livaju. Dobro je poznato kako je najbolji igrač Supersport HNL-a bio veliki talent, a one "kafanske" priče o ludoj glavi koje su mu odnijele još veću karijeru potvrdio je nedavno srpski internacionalac Ognjen Vranješ.

Kontroverzni branič gostovao je u podcastu Psihocast kod još kontroverznijeg Vase Bakočevića te je otkrio zanimljivu anegdotu o vremenu koje je Livaja proveo u Las Palmasu. Kevin Prince Boateng nije baš poznat kao plah nogometaš, ali Vranješ tvrdi da je okretao glavu kad bi u prostoriju ušla još luđa glava.

Đoni Tafra Dan kad je Poljud klicao u čast Rijeke, a jedan Splićanin posebno je uživao divider

"Livaja je ikona Hajduka. Fenomenalan momak i vrhunski igrač. S 19 godina bio je u Interu, ali je vruća glava i zbog toga je imao dosta problema", započeo je Vranješ.

"U Las Palmasu je igrao s Kevin-Princeom Boatengom. Došao je i želio ga je ubiti. On se zaključao u svlačionicu i nema van.“

NK Belišće Užas u Belišću! Huligani na utakmici pogodili dječaka raketom u glavu divider

Obojica su dres Las Palmasa nosili u sezoni 2016./2017., Boateng je zabio 10 golova u 29 nastupa, a Livaja sedam puta u 26 nastupa. S Vranješom je Livaja svlačionicu dijelio u atenskom AEK-u i ostali su u dobrim odnosima.

Livaja je uz Hajduk, Inter, Las Palmas i AEK igrao za još nekoliko talijanskih klubova te Rubin Kazan, a donedavno je bio i hrvatski reprezentativac, međutim odlučio se povući poslije sukoba s navijačima. Ovih dana, doduše, pojavila se glasina kako bi ga Zlatko Dalić mogao vratiti za Europsko prvenstvo.

Hajdukovce danas očekuje nastavak Supersport HNL-a i utakmica protiv Istre.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider