Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dječji tjedan

U Svetoj Nedelji održana dobrotvorna akcija "Za osmijeh djeteta u bolnici"

Akcija se provodila u okviru suradnje s društvom Naša djeca i velikom količinom entuzijazma i dobre volje sportskih udruga Svete Nedelje.

Galerija Dobrotvorna akcija \ Dobrotvorna akcija \ Dobrotvorna akcija \

Ove godine se u gradu Svetoj Nedelji na poseban i pomno pripremljen način obilježava Dječji tjedan.

Održana je dobrotvorna akcija "Za osmijeh djeteta u bolnici" u organizaciji Koordinacijskog odbora za provedbu akcije "Grad Sveta Nedelja - prijatelj djece" i sportskih udruga s područja grada.

Prodajom nogometnih karata odnosno dobrovoljnim prilogom, pod akcijom "Za osmijeh djeteta u bolnici" prikupljala su se sredstva potrebna djeci koja su na pedijatrijskim liječenjima u zdravstvenim ustanovama u Republici Hrvatskoj.

Akcija se provodila u okviru suradnje s društvom Naša djeca i velikom količinom entuzijazma i dobre volje sportskih udruga Svete Nedelje.

Najmlađi igrači, kategorije "Prstići" i "Mlađi pioniri" nogometnih klubova GNK Sveta Nedelja, NK Sava Strmec, HNK Tigar Rakitje i NK TOP Kerestinec igrali su i trčali za one koji to ne mogu!

Utakmice su se odvijale na dva nogometna terena u Svetoj Nedelji, u Brezju i Rakitju. Ovoj hvalevrijednoj akciji na nogometnom terenu u Rakitju pridružili su se i gosti, GNK Dinamo Zagreb, Otvorena škola.

Ovo je bio veliki dan za najmlađe igrače!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider