Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
EKSKLUZIVNO NA PLANETSPORTU

Odlučujući Dinamov susret za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka uz analizu Joška Jeličića i Stipe Pletikose

Nakon nezaboravnog sportskog ljeta obilježenog povijesnim uspjehom, srebrom Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, na male i velike ekrane vraća se najjače klupsko nogometno natjecanje.

PR

 

 Liga prvaka će se iduće tri godine moći pratiti uživo na specijaliziranim sportskim programima PlanetSporta na Vip i B.net TV platformama u HD kvaliteti, a uživanje u spektakularnim duelima najvećih europskih nogometnih klubova bit će obogaćeno potpuno novim iskustvom gledanja televizije u digitalnom dobu.

Poklon za sve korisnike Vip i B.net TV-a - odlučujući Dinamov susret za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka na PlanetSportu
Kako bi svim svojim korisnicima demonstrirao potpuno novo iskustvo gledanja elitnog klupskog nogometnog natjecanja na PlanetSport kanalima, Vipnet korisnicima poklanja praćenje uzvratne utakmice zagrebačkog Dinama u 4. pretkolu Lige prvaka. Susret protiv švicarskog prvaka Young Boysa na rasporedu je 28. kolovoza, a svi korisnici Vip i B.net TV-a ovu će poslasticu moći besplatno pratiti na PlanetSport kanalu u sklopu Osnovnog paketa.

Utakmice će iz najsuvremenijeg studija u regiji – studija PlanetSporta komentirati i analizirati stručni komentatori predvođeni bivšim legendarnim reprezentativnim dvojcem. Joško Jeličić u ulozi voditelja emisije u studiju i sukomentator Stipe Pletikosa, iz studija PlanetSporta analizirat će utakmicu uz pomoć virtualne i proširene realnosti.

„Drago mi je što ću biti domaćin Lige prvaka na PlanetSportu sljedeće tri godine i što ćemo zajedno moći uživati u utakmicama najgledanijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu u sasvim drugačijem svjetlu s potpuno novim pristupom nogometu. Upravo će uzvratni susret Dinama i Young Boysa na Maksimiru biti savršen uvod u čitav niz zanimljivih i neizvjesnih susreta koji su pred nama“, poručio je voditelj emisije iz studija PlanetSporta Joško Jeličić, s kojim se složio i njegov studijski kolega, sukomentator Stipe Pletikosa: „Posljednja runda kvalifikacija za Ligu prvaka bit će ogroman ispit za Dinamo. Nadam se da će prvak Hrvatske osigurati europsku jesen u najelitnijem klupskom natjecanju, a ono sto mogu obecati je da cemo Josko i ja svojim komentarima i analizama pokusati, na najefektniji moguci nacin, pribliziti Dinamovu, ali i ostale utakmice gledateljima PlanetSporta".

Vipnet je, osim tekuće sezone, prava za Ligu prvaka otkupio i za sezone 2019/2020 i 2020/2021, a riječ je o 120 utakmica po sezoni. Izravni prijenosi susreta Lige prvaka dostupni su na PlanetSport 1, 2, 3, 4, i 5 programima utorkom i srijedom u novim terminima odigravanja susreta, od 18.55 i od 21 sat. Cjelokupni PlanetSport paket programa sa svim utakmicama Lige prvaka dostupan je korisnicima već od 45 kuna mjesečne naknade.

Pogledajte VIDEO iz studija PlanetSporta i provjerite što gledateljima poručuju Joško Jeličić i Stipe Pletikosa.

Saznaj više na PlanetSport.hr

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider