Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo koji je razlog

Odgođena utakmica Hajduka i Gorice na Poljudu!

Prva utakmica 3. pretkola Konferencijske lige Hajduk - Vitoria igra se u četvrtak, 4. kolovoza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odgađa se utakmica 4. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice koja se trebala igrati u nedjelju, 7. kolovoza, na Poljudu.

Odlukom UEFA-e uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Vitorije i Hajduka odigrat će se u srijedu, 10. kolovoza, a ne dan kasnije, 11. kolovoza.

Budući da se prva utakmica 3. pretkola igra u četvrtak, 4. kolovoza u 21 sat na Poljudu, to bi dovelo splitsku momčad u situaciju da nema optimalne uvjete za pripremu i odigravanje uzvratne utakmice u Portugalu.

"Smatram opravdanim da se utakmica Hajduk - Gorica odgodi po službenoj dužnosti i tako momčadi HNK Hajduk omogući kvalitetnija priprema za ostvarenje pozitivnog rezultata u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu", napisao je u odluci povjerenik za natjecanje Josip Brezni.

Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatima klubova u nastupima u UEFA natjecanju, stoji na službenoj stranici splitskog kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider