Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nazire se sretan kraj?

Obrat u Madridu! Real prvi put ozbiljno razmišlja o ovom scenariju, Modriću će ispuniti veliku želju?

Real Madrid ozbiljno razmišlja o produženju ugovora s Lukom Modrićem na godinu dana.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić sve je bližu ostanku u Real Madridu i naredne sezone!

Hrvatskom kapetanu ugovor istječe 30. lipnja, kao i još jednom prekaljenom veznjaku Toniju Kroosu, no u madridskom klubu ozbiljno razmišljaju da produže suradnju s obojicom igrača.

Madriđani su ljetos imali na umu potpuno drukčiju strategiju, planirali su se na koncu ove sezone rastati s jednim od te dvojice igrača, što bi otvorilo prostor za nadolazeće zvijezde, poput Arde Gülera, ali i u budžetu za plaće jer su upravo Modrić i Kroos među najplaćenijim članovima prve momčadi.

Glavni kandidat za odlazak na kraju sezone bio je Modrić, osim što u rujnu puni 39 godina, njegova je minutaža ove sezone bitno manja nego prijašnjih godina.  Kad je ljetos produžio ugovor na dodatnih godinu dana, rečeno mu je kako se njegov status neće mijenjati, no kad je sezona počela, doživio je hladan tuš.

Šansu je dobivao tek ulaskom s klupe, što ga je neugodno iznenadilo, pa čak i zabrinulo. Ipak, kako je sezona odmicala, tako se otvarala sve veća šansa za hrvatskog kapetana, koji nije pokleknuo duhom, borio se, radio i izborio za šansu te vrlo brzo svima pokazao da su ga prerano otpisali.

Sastanak Modrića i uprave tek se treba dogoditi

To je navelo upravu madridskog kluba da preispita svoju odluku, želi li se zaista riješiti Modrića na koncu ove sezone? U Madridu su svjesni njegove važnosti i ugleda u svlačionici, ali i kod navijačke vojske koja je skandirala Hrvatu da ostane na Santiago Bernabeuu, piše ugledni Athletic.

Naravno, kod Modrića je sve jasno, on želi ostati u Madridu, ali sve ovisi o Florentinu Perezu. Iako se pisalo da će Modrić sigurno otići iz Reala na koncu sezone, još uvijek ništa nije dogovoreno.

Sastanak Modrića i Realove uprave tek se treba dogoditi, a onda će dogovoriti ili produženje suradnje ili rastanak. Vjerojatno bi sve bilo puno ranije poznato da Real nije osvojio La Ligu i stigao do finala Lige prvaka uz impresivne predstave Modrića, ali i Kroosa.

Trener Carlo Ancelotti jasno je poručio da želi zadržati obojicu igrača, vjeruje da su njihove igre bile na razini te da je njihov utjecaj na svlačionicu i mlade igrače ogroman. Kako god bilo, sve ćemo saznati u narednim tjednima, vjerojatno nakon finala Lige prvaka.

Niklas Süle FOTO Pogledajte u što se pretvorio slavni nogometaš: Ima previše kilograma divider

Ante Rebić Turci tvrde Bešiktaš želi raskinuti ugovor s Rebićem, ali on ne posustaje ni milimetra: Traži milijunski iznos? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider