Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''hrvatska ide na SP"

Oblak: "Modrić je jedan od najboljih svih vremena. Valjda će još igrati da možemo uživati"

Oblak je najbolji golman svijeta, a pohvalio je najboljeg veznjaka svijeta - Luku Modrića nakon utakmice Slovenije i Hrvatske.

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022 porazom u Ljubljani od Slovenije s 1:0.

Strijelac pobjedničkog gola na utakmici Slovenije i Hrvatske bio Sandi Lovrić.

Glavna zvijezda Slovenije Jan Oblak bio je odličan na golu Slovenije, zaustavio je sve što je prošlo pored sjajne domaće obrane.

gol expired Dalić stao pred kameru i iskreno priznao: "Nismo zaslužili ništa više od poraza" divider

Oblak je nakon pobjede komentirao utakmicu i lijepim riječima pohvalio najboljeg veznjaka današnjice – Luku Modrića. Najbolji prepoznaje najboljeg.

''Očekivali smo tešku utakmicu, za mene je Hrvatska Top 5 ekipa u Europi… Bilo je teško, ušli smo sa strahom, a kasnije borbeno igrali. Nismo imali neke prilike, ali nije ni Hrvatska jer smo dobro stajali. Sretni smo, ali daleke su kvalifikacije. Hrvatska neće imati problema s plasmanom na Svjetsko prvenstvo'', rekao je Oblak za Novu TV pa nastavio o Modriću:

Igrač utakmice ANKETA: Tko vam je bio najbolji Vatreni protiv Slovenije? divider

''Svi znamo tko je on, Luku Znam već dugo, sedam godina igramo jedan protiv drugog, što da pričam njemu, jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. To stalno pokazuje, pokazuje magiju, najljepše o njemu i želim sve najbolje i da igra što duže da možemo uživati'', zaključio je najbolji golman svijeta koji vrijedi čak 90 milijuna eura.

Pogodak Slovenije

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider