Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
objasnio potez s perišićem na beku

Dalić stao pred kameru i iskreno priznao: "Nismo zaslužili ništa više od poraza"

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić iskreno je priznao da je njegova reprezentacija odigrala slabo i da nije zaslužila ništa više od poraza kod Slovenije.

Hrvatska nogometna reprezentacija porazom je otvorila kvalifikacije za Svjetskog prvenstvo 2022. godine. Vatreni su startali porazom kod Slovenije, koja je slavila s minimalnih 1:0

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić bio je realan i iskren nakon jedne slabije izvedbe njegove momčadi i nije tražio nikakav alibi za poraz. 

Je li Hrvatska zakomplicirala odlazak na SP u Kataru?

Ukupno glasova:

"Čestitam Sloveniji na pobjedi. Dobro smo otvorili, no nakon gola koji smo primili nismo više bili pravi i nismo zaslužili ništa više osim poraza. Ni u drugom poluvremenu nismo napravili ništa. Pokušali smo ali nije išlo", rekao je Dalić nakon utakmice za Novu TV.

Nismo bili pravi cijelu utakmicu.

GOL SLOVENIJE ZA POBJEDU

"Nakon gola koji smo primili Slovenija je imala više motiva, bila je agresivnija i kompaktnija. Ono što smo stvorili nije bilo dobro. Početak je kvalifikacija, znamo da će biti teških utakmica, nemamo više pravo na kikseve i ako želimo ići na SP morat ćemo bolje od ovoga", smatra samokritični izbornik, koji je kasnije objasnio zbog čega je na početku drugog dijela iz igre povukao Bornu Barišića, uveo Mislava Oršića i potom Perišića poslao na poziciju lijevog beka:

"Barišić je dobio rani žuti karton, bio je na rubu dobivanja crvenog i morali smo reagirati."

Pred nama je još devet utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i nemamo više puno prava na kikseve.

gol expired Pogledajte kako je Slovenija uz malo sreće postigla pobjednički pogodak protiv Hrvatske divider

"Šteta da smo ovako startali, nemamo više pravo na kiks i moramo pokušati dobiti sve što je pred nama. Ovo je neka naša klasika na startu kvalifikacija i zasluženo smo izgubili", smatra Dalić.

Vatrene za tri dana u Rijeci očekuje reprezentacija Cipra, koja je osvojila bod protiv Slovačke.

"Moramo se oporaviti od ovog i zaboraviti. Okrećemo se dvjema utakmicama koje su pred nama. Nećemo pognuti glavu i idemo dalje", zaključio je Dalić.

KONFERENCIJA ZA MEDIJE ZLATKA DALIĆA

Igrač utakmice ANKETA: Tko vam je bio najbolji Vatreni protiv Slovenije? divider

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider