Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transferna trakavica

Pogledajte što je Mbappe sinoć objavio pa brže bolje izbrisao: Sada je sve jasno

PSG je odolio svim ponudama Real Madrida i zadržio sjajnog napadača u svojim redovima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ravno u ponoć završio je ljetni prijelazni rok u kojem je glavnu ulogu imao PSG.

Osim što su doveli nekolicinu nogometnih zvijezda, od kojih se svakako najviše izdvaja transfer Lionela Messija iz Barcelone, uspjeli su zadržati Kyliana Mbappea u svojim redovima.

Uspjeli su odoljeti svim ponudama madridskog Reala koje su se, kako se bližio kraj prijelaznog roka, samo povećavale. Prva ponuda je iznosila 160 milijuna eura, a posljednja vrtoglavih 220 milijuna eura.

Čini se kako su već tada čelnici Reala izgubili razum i strpljenje jer već sljedećeg ljeta mogu imati Mbappea i to posve besplatno. No, bogati katarski vlasnici nisu pokleknuli.

gol expired Zbog njega je Messi otišao iz Barcelone, a sada kritizira PSG: "Oni će uništiti europski nogomet" divider

Kako je rekao šeik Khalifa Bin Hamad Al Thani u jednom od svojih brojnih istupa na Twitteru, "medijski pritisak ne utječe na najbogatiji klub na svijetu", a čini se kako je imao pravo.

Parižani su izgubili ogroman novac, ali čini se kako je sada prestiž ipak važniji. Doveli su nekolicinu zvijezdu, nadmašili sve europske klubove po imenima koje su doveli i pobijedili Real u utrci za Mbappeom, barem do sljedećeg ljeta.

Objavio poruku pa brže bolje izbrisao

S druge strane, Mbappe je strpljivo šutio, radio i odbijao silne ponude pariškog kluba za produženjem ugovora. Mogao je postati jedan od najbolje plaćenih nogometaša svijeta, ali on je odavno odlučio: želi u Madrid.

To je pokazala jučerašnja objava na njegovom Instagram profilu koju je brže bolje izbrisao. Podijelio je tako poruku svog prijatelja koji ga hvali zbog profesionalizma i strpljenja, prenosi Marca.

"Poštujem te, brate, zbog tvog profesionalizma. Odgodi svoje snove za kasnije. Život je prekrasan. Najbolji si", napisao je prijatelj.

gol expired Francuzi tvrde: Supruga Duje Ćalete-Cara u zadnjim satima prijelaznog roka stopirala transfer u Englesku divider

Mbappe je to podijelio na svom profilu i na to dodao pjesmu "Dream on" od američkog rock sastava Aerosmitha. No, već nakon nekoliko minuta, uklonio je tu objavu sa svog profila.

Bila je to sasvim jasna poruka glede transfera koji je trebao šokirati europsko nogometno tržište na posljednji dan prijelaznog roka. Mbappe je želio otići, ali PSG je bio i više nego ustrajan u tome da ga zadrži. 

Uspjeli su, barem do sljedećeg prijelaznog roka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider