Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
No pasaran

Katarski šeik poslao poruku Mbappeu i nabrijanim Madriđanima: Kakvo spuštanje Realu i Perezovu PR stroju

Poruka je to ne samo Realu nego i Mbappeu da se iz PSG ne odlazi kad tko hoće, pa čak i ako će to značiti da će pariški klub izgubiti goleme novce...

Florentino Perez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pripadnik kraljevske katarske obitelji Khalifa Bin Hamad Al Thani vrlo je aktivan na društvenim mrežama. Blizak je rođak katarskog emira Tamim bin Hamad Al Thanija, koji u biti stoji iza PSG-a.

Nasser Al-Khelaifi formalno je predsjednik pariškog kluba, ali svima je znano da je on glavni samo na papiru, a da se ključne odluke donose na katarskom kraljevskom dvoru.

Khalifa Bin Hamad Al Thani simptomatičnom objavom na društvenim mrežama najavio je dolazak Lionela Messija. Očito da ima informacije iz prve ruke i da je na neki način glasonoša pravih šefova. Pripadnici katarske kraljevske obitelji obično su rezervirani, samozatajni i diskretni, bježe od publiciteta i javnih istupa.

gol expired Real usred "sapunice Mbappe" iznenadio s bombom: Madriđani kupili zamjenu za Modrića i Kroosa divider

Khalifa Bin Hamad Al Thani ima drukčiji pristup, a očito i ulogu na dvoru. Često objavljuje postove na društvenim mrežama te poziva na polemiku sportske novinare i nogometne dužnosnike.

Ovaj put je objavio post koji prilično jasno govori kolika je Realova šansa da u posljednja 24 sata realizira transfer Kyliana Mbappea.

„Medijski pritisak ne utječe na najbogatiji klub na svijetu. To je realnost“, napisao je šeik, koji je uz post objavio i Marcinu naslovnicu na kojoj su ilustrirani Eduardo Camavinga, koji bi danas trebao potpisati za Real, te nasmiješeno lice Mbappea u sredini raširenog cvijeta.

Marcina aluzija je jasna, Mbappe bi trebao biti šlag na tortu Kraljevskog kluba, a jasno je i da šeik smatra kako je madridski dnevnik medijski pokrovitelj, koji često služi u propagandne svrhe Kraljevskog kluba.

gol expired Ostao je samo liječnički pregled: Josip Brekalo pojačava hrvatsku koloniju u Italiji divider

Ovaj put naletjeli su na tvrd orah, opločen debelim zlatnim oklopom katarskih petrodolara.

Poruka je to ne samo Realu nego i Mbappeu da se iz PSG-a ne odlazi kad tko hoće, pa čak i ako će to značiti da će pariški klub izgubiti goleme novce jer će Mabppe sljedeće ljeto biti slobodan igrač. 200 milijuna eura više ili manje, šeicima očito ne igra preveliku ulogu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider