Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sad je sve jasno

Real usred "sapunice Mbappe" iznenadio s bombom: Madriđani kupili zamjenu za Modrića i Kroosa

Rennesov dijamant Eduardo Camavinga na pragu je Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Usred „sapunice Mbappe“ rodilo se drugo francusko iznenađenje u završnici prijelaznog roka. Rennesov dijamant Eduardo Camavinga na pragu je Real Madrida. Marca tvrdi da će službena objava stići za nekoliko sati.

Nije da Real i prije nije imao na oku 18-godišnjeg francuskog reprezentativca, ali ipak je iznenađenje da ga je doveo tijekom sapunske opere s PSG-om.

Marca i L'Equipe razilaze se oko visine odštete. Španjolci tvrde da će biti oko 30 milijuna, a Francuzi između 40-45 milijuna eura. Zanimljivo, na Transfermarktu je trenutačno procijenjen na 55 milijuna eura, donedavno je bio i na 60 milijuna.

gol expired Juniori Hajduka saznali protivnika u prvom kolu Lige prvaka: Prva utakmica u gostima divider

Tko zna, vjerojatno će u transfer biti uključeni i razno-razni bonusi. Problem je za Rennes što mu ugovor istječe sljedeće godine pa nema baš prejake karte u pregovorima.

Real je u finišu prijelaznog roka morao uključiti turbo, Camavinga je već na liječničkom pregledu. Marca tvrdi da će mladi veznjak potpisati ugovor već u večernjim satima.

Camavinga je ljevonogi veznjak koji nije klasična desetka nego povučeni playmaker, stilom igre je sličan legendarnom Argentincu Fernandu Redondu.

gol expired Kakva bomba! Hajduk će zamijeniti Vuškovića još boljim stoperom: Potpisat će na godinu dana i već je na Poljudu divider

Ovaj mladić rođen je 10. studenog 2002. u jednom izbjegličkom kampu u Angoli, a kad je imao dvije godine roditelji su mu se preselili u Francusku. Trenirao je u lokalnom klubu Drapeau-Fougeres sve do svoje 11. godine prije nego su ga zapazili skauti Rennesa i pozvali ga da im se priključi, a od tada je strelovito napredovao.

Sad je jasno zbog čega je Rennes požurio s kupovinom Dinamova veznjaka Lovre Majera, kojeg je po Transfermarktu platio 12 milijuna eura.

S druge strane, jasno je da Real mora osvježiti i pomladiti već izraubanu veznu liniju. Modrić ima 36 godina, Kroos 31, a Casemiro i Isco blizu su tridesete. Camavinga je zalog za budućnost, ali sadašnjost. Od njega na Santiago Bernabeuu očekuju jako puno već u ovoj sezoni.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider