Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novosti o transferima

Inter i Tottenham dovode velika pojačanja: Dybala propao, Man City predstavio novog igrača

Ludnica završetka prijelaznog roka već je uhvatila zamah.

Galerija Giovani Lo Celso i Lionel Messi (Foto: AFP) Romelu Lukaku (Foto: AFP) Paulo Dybala (Foto: AFP) +2 Antoine Griezmann i David Luiz (Foto: AFP)

Zahuktava se prijelazni rok, posebice u Engleskoj u kojoj se zatvara u četvrtak. Razlog je to za pojačanu aktivnost klubova, a zanimljivosti u srijedu nije nedostajalo.

Modrić i novac za Neymara?

Katalonski Sport objavio je da Real nudi 120 milijuna eura i Luku Modrića za Neymara. Vidjet ćemo ima li vatre u ovom dimu, iz klubova nitko nije htio potvrditi pregovore.

Navijači Tottenhama prate privatni zrakoplov, veliko pojačanje stiže

Giovani Lo Celso vjerojatno će postati novi igrač Tottenhama. Na meti je bio i Paulo Dybala, ali zapelo je u pregovorima oko ugovora: Argentinac je tražio plaću kojom bi postao najskuplji igrač Spursa, skuplji i od Harrya Kanea.

Dokle mogu otići spekulacije oko transfera, pokazuje slučaj Tottenhamovih navijača. Jedan navijač Spursa u praćenju transfera svoga kluba iskoristio je platformu Flightradar, koja uživo prati kretanje zrakoplova, i otkrio da se jedan privatni mlažnjak kreće iz Seville prema sjeveru, rutom koja vodi u Englesku.

Transfer bomba: Real šalje Modrića i novac za Neymara? Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) +1 Neymar (Foto: AFP)

Njegova objava postala je vrlo popularna, navijači vjeruju da se upravo u tom zrakoplovu nalazi Lo Celso, igrač seviljskog Betisa. Ne znamo je li doista Lo Celso bio u tom zrakoplovu koji je u srijedu navečer sletio u Englesku, ali gotovo je sigurno da će potpisati za Tottenham, javlja nekoliko engleskih izvora. Odšteta bi trebala iznositi oko 60 milijuna eura.

Istovremeno, Tottenham je u pregovorima za Fulhamova Ryana Sessegnona, očekuje se da će transfer biti gotov u četvrtak.

Manchester City predstavio pojačanje, novi veliki posao Evertona

Manchester City službeno je objavio da je njihov novi igrač Joao Cancelo. Portugalski bek dolazi iz Juventusa, za njega su dali Danila i 30 milijuna eura.

Veliko bekovsko pojačanje predstavio je i Everton, koji je na posudbu doveo Djibrila Sidibea iz Monaca. Sidibe je bio jedan od rijetkih preostalih igrača Monaca iz šampionske sezone 2016./2017.

Inter dovodi Lukakua

Inter je blizu dovođenja Romelua Lukakua. Posao se dovršava, u tijeku je razmjena dokumentacije, javlja talijanski transferni stručnjak Fabrizio Romano, dok njegov kolega Gianluca Di Marzio piše da su klubovi postigli verbalni dogovor.

Leroy Sane (Foto: AFP) Mlada zvijezda očajnički želi u Kovačev Bayern: Klub se nada da je 108 milijuna eura dovoljno divider

Ranije je problem bio u odšteti, Manchester je tražio oko 80 milijuna eura, Inter je nudio oko 60 milijuna. Di Marzio javlja da je konačni dogovor 65 milijuna uz dodatnih 13 milijuna bonusa.

Arsenal dovodi Chelseajeva pobunjenika?

David Luiz navodno odbija trenirati kako bi iznudio transfer u Arsenal, gdje radi Unai Emery koji ga je vodio u PSG-u. Arsenal bi dovođenjem Luiza pojačao obranu što im je slabiji dio momčadi, BBC javlja da su Topnici zainteresirani.

Nove informacije kažu da Luiz nije odbio trenirati, nego da nije trenirao nakon serije nesuglasica posljednjih dana. Međutim, to ne mijenja puno situaciju, želi u Arsenal, a Chelsea ga je spreman pustiti.

Ludnica u Crystal Palaceu, odbili su nevjerojatnu ponudu

Everton je poslao ponudu od čak 75 milijuna eura za Wilfrieda Zahu, ali Crystal Palace je odbio - bila bi to rekordna prodaja Palacea i ujedno najveća kupovina Evertona u povijesti. Nije pomoglo ni što je Everton navodno nudio dva igrača "pod račun", Palace želi barem 10 milijuna eura više.

Olmo najavio odlazak iz Dinama: "Došao je trenutak za iskorak, želim natrag u Španjolsku" Dani Olmo i Junior Firpo (Foto: AFP) Dani Olmo s trofejem (Foto: AFP) Dani Olmo (Foto: AFP)

Takav razvoj događaja nije se svidio Zahi, koji je, prema Sky Sportsu, uručio klubu transferni zahtjev i želi napustiti južni London.

Spursi prodaju Eriksena, pregovaraju sa zvijezdom Betisa

Osim toga, upitna je i sudbina Christiana Eriksena, kojeg Tottenham prodaje kako bi mogao financirati Dybalu i istovremeno mu osloboditi mjesto na terenu.

Prema pisanju engleskih medija, dogovor s Manchester Unitedom teško će postići, a trenutačno su aktualni pregovori s Atletico Madridom, koji pak još nije odustao od Jamesa Rodrigueza

Coutinho odbio posudbu, sužava se krug potencijalnih destinacija

Spursi su bili jedan od klubova koji je figurirao kao moguća nova destinacija Philippea Coutinha, ali engleski Talksport saznaje da će Brazilac odbiti tu ponudu. Tako kao najizgledniji kandidat ostaje veliki Tottenhamov rival Arsenal.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider