Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazi iz Barcelone

Coutinho se vraća u Englesku: Man Utd otpao zbog Liverpoola, pojačava već moćnu momčad?

Coutinho bi se mogao vratiti na Otok nakon što se u Barceloni nije snašao najbolje.

Galerija Philippe Coutinho (Foto: AFP) Phillippe Coutinho (Foto: AFP) Philippe Coutinho (Foto: AFP) +1 Philippe Coutinho (Foto: AFP)

Philippe Coutinho stigao je u Barcelonu kao najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti, ali brazilski veznjak nije se najbolje snašao u Kataloniji.

Već dugo se piše o njegovu mogućem odlasku, spominjao se PSG kao dio dogovora za Neymara, ali čini se da je Coutinho najbliže povratku u Englesku.

Transferni stručnjak francuskog L'Equpiea Bilel Ghazi javlja da je Coutinho najbliže Arsenalu, u koji bi stigao na posudbu. Prijelazni rok u Engleskoj zatvara se u četvrtak, to je zadnji rok do kojeg ćemo saznati hoće li se realizirati ovaj posao.

Stipe Miočić oglasio se 11 dana prije dvoboja titana: "Uzimam natrag što je moje" Miočić vs Cormier (Screenshot) Cormier i Miočić iz prve borbe (Foto: AFP) Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) +2 Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP)

Coutinho se dugo spominjao i kao moguće pojačanje Manchester Uniteda, ali taj posao je, prema riječima njegova agenta Kije Joorabchiana, ''gotovo nemoguć''. Razlog je taj što je Brazilac i dalje jako vezan uz Liverpool i ne bi mogao igrati za njihove najveće rivale.

Kao najizgledniji kandidat za dovođenje Coutinha tako ostaje Arsenal. Topnici su ranije ovoga ljeta na posudbu doveli Realova Danija Ceballosa, dok su u rekordnom transferu kupili Nicolasa Pepea iz Lillea.

Dovođenjem Coutinha dodatno bi pojačali ionako moćnu momčad, posebice u ofenzivnim dijelu – tu su već napadači Pierre Emmerick-Aubameyang i Alexdandre Lacazette.

Vidjet ćemo imaju li kakvih planova za pojačavanje obrane u zadnji čas, dojam je da im je taj dio momčadi osjetno slabiji. Ovoga ljeta kupili su mladog francuskog stopera Williama Salibu, koji je bio i na meti njihovih najvećih rivala Tottenhama, ali on će sljedeću sezonu provesti na posudbi u Saint-Etienneu. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider