Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
serie a sve dalje od nastavka?

Loše vijesti iz Italije: Fiorentina potvrdila šest novih slučajeva zaraze koronavirusom

Fiorentina je objavila kako ima šest novozaraženih koronavirusom u svojoj momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri nogometaša i tri djelatnika Fiorentine pozitivna su na koronavirus, utvrđeno je testiranjem provedenim uoči povratka klubova Serie A treninzima, objavio je klub u četvrtak.

Firentinski klub nije objavio imena zaraženih nogometaša koji su stavljeni u izolaciju. S nova tri pozitivna slučaja broj zaraženih nogometaša u Serie A popeo se na 20.

Trojica igrača Fiorentine koji su bili pozitivni na testiranjima provedenima u ožujku, Patrick Cutrone, German Pezzella i Dušan Vlahović, na testu provedenom u utorak su bili negativni.

gol expired Dan koji fanovi Knicksa nikada neće zaboraviti ni prežaliti: Najluđi preokret u povijesti doigravanja divider

Klubovi Serie A ovog se tjedna vraćaju individualnim treninzima, nakon što su protekla dva mjeseca proveli u karanteni. Svi igrači moraju biti testirani i moraju slijediti sigurnosne upute.

Čelnici talijanskog nogometa raspravljali su s medicinskim stručnjacima o mogućem povratku momčadskim treninzima 18. svibnja, a odluku će donijeti tijekom sljedećeg tjedna.

Talijansko prvenstvo prekinuto je 9. ožujka, a do kraja sezone ostalo je 12 kola. Mogući datum nastavka još nije poznat.

gol expired Ovo se zove šamarčina: Legenda Reala i Barce bahato dirnula u osinje gnijezdo i dobila po lampi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider