Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije su urnebesne

Novi klub legendarnog Nizozemca šokirao objavom na Twitteru i zapalio društvene mreže

Bivši branič nizozemske reprezentacije Jaap Stam novi je trener američkog prvoligaša Cincinnatija, objavio je u četvrtak MLS klub, koji je pritom napravio jednu veliku pogrešku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

MLS momčad Cincinnati doživio je noćnu moru na društvenim mrežama nakon što je imenovao Jaap Stama za novog trenera i pritom objavio pogrešnu sliku. Na njoj se umjesto Stama našao trener u mlađim kategorijama Ajaxa Tinus van Teunenbroek.

Na žalost po Cincinnati, taj tvit stajao je dva sata prije nego što je uklonjen.

"Presretni smo i oduševljeni što je Jaap Stam postao novi trener Cincinnatija", izjavio je glavni direktor kluba Gerard Nijkamp.

"On ima veliko igračko iskustvo i igrao je u nekim od najvećih svjetskih klubova te je pokazao da može voditi momčad kroz razdoblja tranzicije i kao trener", dodao je.

Stam (47) potpisao je ugovor na godinu i pol s Cincinnatijem. Kao trener debitirao je na klupi engleskog drugoligaša Readinga (2016. – 2018.), a zatim je prešao u nizozemsku ligu, gdje je vodio PEC Zwolle (2018. – 2019.) i Feyenoord (2019.), koji je trenirao samo četiri mjeseca.

"Za mene je prilika da treniram u SAD-u, MLS klub poput Cincinnatija, ostvarenje snova", izjavio je Stam, koji je u igračkoj karijeri osvojio Ligu prvaka 1999. i tri puta osvajao naslova prvaka Engleske s Manchester Unitedom. Igrao je također i Lazio, Milan i Ajax.

Za Oranje je odigrao 67 utakmica i igrao je polufinale na SP-u u Francuskoj 1998., gdje je Nizozemsku porazila Hrvatska.

gol expired Messija pitali bi li dodao Cristianu Ronaldu da igraju zajedno: Odgovor je briljantan divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider