Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Još nismo večerali''

Messija pitali bi li dodao Cristianu Ronaldu da igraju zajedno: Odgovor je briljantan

Već dulje vrijeme vodi se rasprava o tome tko je bolji, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo, ali malo se priča o tome kako bi izgledalo da, recimo, zaigraju zajedno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

32-godišnji kapetan Barcelone ima žestoko rivalstvo na terenu u Juventusovu Cristianu Ronaldu. Mnogi ih često znaju uspoređivati, pritom vadeći razne uspjehe i statistike. No kako bi izgledalo suradnja Lionela Messija i Cristiana na terenu…

Zvijezdu Barce pitali su bi li dodao loptu Cristianu Ronaldu da igraju zajedno.

''Pretpostavljam da, na kraju, bih'', rekao je Messi za španjolski list Mundo Deportivo.

Zvijezda Juventusa, koja je u veljači navršila 35 godina, u sjajnoj je formi i ove sezone, sa zabivenih 25 golova u 32 nastupa. Također, Cristiano je ove sezone zabio u 11 utakmica Serie A zaredom.

S druge strane, Messi je zabio 24 pogotka u 31 utakmici. No Argentinac je upisao i impresivnih 16 asistencija u svim natjecanjima. Međutim, pohvalio je i Ronalda.

''Normalno je da i dalje zabija golove. On je napadač s predatorskim instinktom. Voli zabijati i svaki dan kad igra, postići će pogodak'', rekao je Messi.

''Pozornicu smo dijelili 15 godina. Ne znam je li se to dogodilo ranije – ista dvojica na istoj pozornici cijelo vrijeme'', kazao je Ronaldo uoči izvlačenja Lige prvaka prošlog kolovoza.

''Naravno da smo u dobrim odnosima. Još nismo večerali zajedno, ali nadam se da hoćemo u budućnosti'', izjavio je.

gol expired Poznati sudac zapalio Španjolsku: Evo koliko je sudaca za Real, a koliko za Barcu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider