Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rezervni je već veliki hit

Procurile fotografije novog hrvatskog dresa uoči skorašnje premijere u SAD-u: Prvi put vidimo i pozadinu!

Hrvatska nogometna reprezentacija uskoro igre dvije prijateljske utakmice, najvjerojatnije u novim dresovima.

Galerija Novi dres hrvatske reprezentacije (Todosobrecamisetas.com)) Novi dres hrvatske reprezentacije (Todosobrecamisetas.com)) Novi dres hrvatske reprezentacije (Todosobrecamisetas.com)) +4 Novi dres hrvatske reprezentacije (Todosobrecamisetas.com))

Hrvatski nogometaši uskoro odlaze na mini-turneju u SAD gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice nekoliko mjeseci uoči Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji.

U noći s petka na subotu (23./24.4.) Hrvatska u Miamiju igra protiv Perua, a četiri dana kasnije (s utorka na srijedu) naša reprezentacija igrat će na stadionu Dallas Cowboysa protiv Meksika.

Na ovim će utakmicama Vatreni prvi puta istrčati u novim dresovima. Još tamo krajem studenog prvi su put procurile grafike novog dizajna odnosno kako bi dresovi trebali izgledati. Prvi ih je plasirao specijalizirani portal Todosobrecamisetas.com koji je sada objavio i fotografije stvarnih dresova obje garniture uoči debija u Miamiju.

Rezervni dres dobio je potpuno novo ruho. On je crno-plave boje s većim kvadratima, baš kao i na prvom dresu, onom crveno-bijele boje. Na fotografijama koje je objavio spomenuti portal prvi put vidimo i leđnu stranu dresa. On je u prvoj garnituri skoro cijeli bijele boje, dok je u rezervnoj on skoro u potpunosti crne boje. Na njima će biti vjerojatno crveni odnosno bijeli brojevi.

Ako znamo da Peru igra u bijelim dresovima, mogli bi upravo u Miamiju vidjeti premijeru novog izdanja tog crno-plavog dresa koji je već pravi hit među navijačima, dok bi u Arlingtonu protiv Meksika mogli vidjeti i novo izdanje prve garniture dresa hrvatske reprezentacije.

Dresove ostalih reprezentacija pogledajte ovdje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider