Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
premijera uoči SP-a

Procurile nove fotografije crno-plavog hrvatskog dresa o kojem svi pričaju

Pojavile su se i bolje fotografije rezervnog dresa hrvatske reprezentacije.

Galerija Novi dres hrvatske reprezentacije (footyheadlines.com) (footyheadlines.com) (footyheadlines.com) +1 (footyheadlines.com)

Hrvatska nogometna reprezentacija zaigrat će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji u novim dresovima. Uobičajena je praksa da se dresovi reprezentacija mijenjanju svake dvije godine uoči velikog natjecanja.

Prve su fotografije novih dresova procurile prije dva tjedna na portalu todosobrecamisetas.com, a još poznatiji specijalizirani portal za ovakva ''curenja'' footyheadlines.com objavio je fotografije u boljoj kvaliteti.

Naročito se to odnosi na rezervni dres Vatrenih koji je dobio sasvim novo ruho. Osim što su kvadrati na oba dresa povećani, rezervni dres hrvatske reprezentacije po prvi će puta biti u crnoj boji. Točnije, kao što smo to zamijetili prije dva tjedna, radi se o crno-plavim dresovima. Hlačice će također biti tamne boje, dok će čarape biti crvene.

Ova novost razveselila je velik broj navijača jer su tamniji dresovi u posljednje vrijeme veliki hit u svijetu, a trendove su pratili i u Nikeu. Podsjetimo, Njemačka, Španjolska, Belgija, Meksiko i SAD samo su neke od reprezentacija kojima je rezervni dres pretežno crne boje, a od klubova koriste ga, između ostalih, PSG, Manchester United, Real, Borussia, West Ham…

Svjetskom trendu od ove su se sezone pridružili i Hajduk i Dinamo s trećom garniturom, a od ožujka će ovu varijantu službeno predstaviti i hrvatska reprezentacija. Premijeru bi novi dresovi trebali imati u prijateljskim susretima uoči Svjetskog prvenstva.

Novi dres hrvatske reprezentacije (footyheadlines.com) (footyheadlines.com)

Novi dres hrvatske reprezentacije (footyheadlines.com) (footyheadlines.com)

Novi dres hrvatske reprezentacije (footyheadlines.com) (footyheadlines.com)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider