Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko je u pravu?

Nova sramota za Barcelonu: Četiri igrača iz vlastite škole prijavila klub zbog ''siće''

Barcelona se suočava s neugodnim optužbama igrača koje su sami nogometno odgojili.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četiri igrača stasala u mladoj momčadi Barcelone prijavila su klub Udruženju nogometaša, pišu katalonski mediji. Kike Saverio , Juan Brandáriz ''Chumi'', Sergi Puig and Guillem Jaime zajedničkim su pismom upozorili kako ih je klub prevario te traže da im isplati obećanih 10 tisuća eura.

Radi se o donedavnim igračima Barcelone B koja prošle godine nije uspjela izboriti plasman u drugu španjolsku ligu. No igrači su u ugovoru imali dogovoren bonus ukoliko se na kraju sezone plasiraju u doigravanje za plasman u viši rang, što su oni i ispunili, ali im je klub odbio platiti 10 tisuća eura.

gol expired U Realu su pomalo već ljuti na Zidanea zbog ''pljačke stoljeća'', Englezi im se smiju divider

Naravno, za sve je kriv koronavirus i odgoda prvenstva. Ovim igračima su istekli ugovori 30. lipnja, a spomenuti plasman je ostvaren nakon tog datuma. Ljutiti su zbog toga što su bonusi isplaćeni i onim igračima pod ugovorom koji zbog ozljede gotovo nisu igrali u play-offu.

Nogometni savez je presudio u korist Barcelone kada je Messi tražio aktiviranje klauzule nakon isteka dogovorenog datuma, također zbog odgode prvenstva. Vidjet ćemo hoće li četvorka imati više sreće u potraživanju svojih 10 tisuća eura bonusa.

Budimir i Kramarić se vratili iz Zagreba zaraženi

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider