Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije zadovoljan

Nova realnost ljuti Modrića, ali ne misli odustati: "Vjeruje da će opet imati ključnu ulogu u Realu"

Hrvatski kapetan Luka Modrić nije zadovoljan minutažom u Real Madridu.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić nezadovoljan je u Real Madridu. Nova sezona nije obećavajuće krenula za hrvatskog kapetana, odigrao je tek 56 minuta u tri susreta, zbog čega se sve glasnije govori o saudijskim petrodolarima i američkom MLS-u.

Brzo je stigao demanti o transferu u Saudijsku Arabiju, no podosta je sumnje izazvao Modrićev susret s Davidom Beckhamom, koji je nedavno uspio slomiti Lionela Messija i još nekoliko zvijezda da se pridruže Inter Miamiju.

No kakav je uopće status hrvatskog kapetana u madridskom klubu? Trener Carlo Ancelotti ima šest veznjaka na raspolaganju, no Modrić je jedini koji nije krenuo od prve minute u tri susreta španjolske La Lige, piše španjolski Relevo.

U prilog mu ne ide ni činjenica da je Ancelotti promijenio sustav i zaigrao s četvoricom u srednjem redu, no prednost u ovom trenutku imaju Tchouameni, Camavinga, Bellingham i Valverede.

Real krenuo u pomlađivanje momčadi

Sasvim je jasno da su Madriđani počeli pomlađivati momčad. Ovo je, po svemu sudeći, posljednja Modrićeva sezona na Santiago Bernabeuu i više nema vremena za čekanje.

Toma Bašić Talijanski insajder tvrdi: Bivši Vatreni je otpisan, no odbio je ponude iz Liga petice divider

Mladi igrači moraju dobivati sve veću minutažu, glasila je uputa iz uprave Kraljevskog kluba, a Ancelotti je to počeo provoditi. Sezonu je otvorio s mladim snagama i ide mu poprilično dobro.

Upisao je sve tri pobjede na startu sezone, no to ne znači da je Modrić potpuno ispao iz svih kombinacija. Kada se sezona zakotrlja, kada počne borba na tri fronta, tada će se sve više rotirati i Modrić će dobiti svoju priliku.

Modrić neće odustati od Reala

Naravno, to je status na koji Modrić nije navikao, ali to ne znači da će se predati.

"Oni koji dobro poznaju Modrića uvjeravaju da on ni u kojem slučaju neće odustati u ovoj novoj realnosti. Ponašanje Hrvata u duelu i dalje će biti uzorno, ali na svakom će se treningu boriti da vrati svoju nenadmašnu ulogu. Zna da je sezona duga, ne doživljava je kao svoj oproštaj, ali vjeruje da će završiti s odlučujućom ulogom u važnoj dionici, a to je kada se igra za trofeje", piše španjolski list.

No Modrić bi mogao dobiti svoju priliku uskoro, ozlijedio se Vinicius, pa se otvara mjesto u veznom redu za novo ime...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider