Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na ljeto

Ovo su zvijezde koje klubovi mogu dovesti besplatno: Dva Hrvata, Mbappe, Dybala...

Ove igrače klubovi mogu dovesti potpuno besplatno već ovog ljeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni svijet s nestrpljenjem iščekuje ljetni prijelazni rok. Najveća zvijezda roka trebao bi biti Kylian Mbappe, za kojeg se navodno opasno zanima slavni Real Madrid.

Europski velikani na radaru imaju velike zvijezde, a neke od njih na ljeto mogu dovesti potpuno besplatno, među njima su čak dva Hrvata.

Ako u međuvremenu ne produže ugovore sa svojim klubovima, hrvatski kapetan Luka Modrić i veznjak Marcelo Brozović postaju slobodni igrači i mogu birati gdje žele igrati.

Razglednica iz Katara - 6 VIDEO Razglednica iz Katara: Super bogataši koji krše radnička prava benzin plaćaju puno manje nego Hrvati divider

Saga oko ugovora Marcela Brozovića traje još od prošle godine, kraj ožujka se bliži, a Brozović još ništa nije potpisao, iako su talijanski mediji u veljači tvrdili da je sve gotovo i da će hrvatski reprezentativac produžiti s Interom.

S druge strane, navijači Real Madrida nadaju se da će klub ponuditi novi ugovor Luki Modriću, koji s 37 godina igra nevjerojatan nogomet i može još sigurno ponuditi dvije dobre sezone.

gol expired Hrvatski reprezentativci o Dalićevoj ideji: "Da se nismo izravno kvalificirali, ne bismo si ovo mogli priuštiti" divider

Osim hrvatskih nogometaša, na ljeto slobodni igrači postaju Paulo Dybala, Kylian Mbappe, Paul Pogba, Antonio Rudriger, Ousmane Dembele, Angel Di Maria, Franck Kessie i Luis Suarez.

Najveću vrijednost sigurno će postići sjajni francuski napadač Mbappe, ali nisu ni ostala imena za baciti.

Vjerojatno se nijedan klub na svijetu ne bi pobunio da ima takve igrače u svojem sastavu.

Modrić je najstariji s gore spomenutog popisa, a prvi pratitelj mu je Luis Suarez, koji ove sezone ne igra bajno u dresu Atletico Madrida, ali sigurno će i on naći pravi klub za sebe.

VIDEO Dalić najavio priliku za sve igrače u Dohi

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider