Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je rekao

Realova senzacija opisala Luku Modrića jednom rečenicom: Iskazao je veliko poštovanje

Vinicius Junior, mladi nogometaš Real Madrida, nahvalio je kapetana Vatrenih, Luku Modrića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je bio česta meta kritika zbog loše realizacije i donošenja odluka pred protivničkim vratima, Vinicius Junior polako pokazuje naznake velikog talenta u dresu Real Madrida.

Ove je sezone već zabio 16 pogodaka u dresu "kraljevskog kluba" i na toj brojci ne misli stati, a u tome mu zasigurno pomažu milimetarski precizna dodavanja kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića.

Ima dobru suradnju s kapetanom Vatrenih

Tako je jednom prilikom mladi Brazilac otkrio španjolskim novinarima da mu je Luka dao savjet da samo trči, a da će on mu poslati loptu.

"Luka mi uvijek govori 'samo trči, mali', a ja znam da će lopta doći tamo gdje treba. Drago mi je da sam ga ponovo poslušao, isplatilo se, zabio sam dva gola", rekao je.

gol expired VIDEO Luka Modrić objasnio kako je zabio golčinu za Real, sve je nasmijao odgovorom divider

Sad je u velikom intervju za Madridista Real kazao da se ne osjeća zvijezdom pokraj Luke Modrića, Tonija Kroosa, Karima Benzeme i ostalih nogometaša u skupocjenoj svlačionici "kraljevskog kluba".

"U usporedbi s njima, ja nisam zvijezda."

Vinicius prozvao Luku Modrića čarobnjakom

Nekolicinu bivših, ali i sadašnjih suigrača opisao je kratko, jednom rečenicom, a za hrvatskog kapetana je kazao da je - čarobnjak.

"Još jedan čarobnjak s kojim je privilegija igrati."

Za kraj dodajmo da nogometaši Real Madrida ove srijede igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a u 21 sat te hvataju zaostatak od jednog pogotka.

Podsjetimo, pogodak za važnu pobjedu pariškog sastava zabio je Kylian Mbappe, koji bi sljedećeg ljeta trebao pojačati upravo redove "kraljevskog kluba", i to kao slobodan igrač.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider