Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Trči Vini, trči!

Junak Realove pobjede kao lutka na Modrićevom koncu: "Luka mi uvijek govori 'samo trči mali', a ja znam da će lopta doći tamo gdje je potrebno"

Kraljevski klub ima novog kralja, Vinicius Junior bio je junak Realove pobjede protiv Elchea, a on poslije utakmice sipa komplimente na račun hrvatskog kapetana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski gigant Real Madrid pobijedio je Elche 2:1 u 11. kolu La Lige i zadržao vodeće mjesto na prvenstvenoj ljestvici, Vinicius Junior s dva gola bio je u naslovnoj ulozi, ali sekundirao mu je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić koji mu je namjestio jedan od golova.

"Drago mi je što sam pomogao momčadi, trenutačno sam u dobroj formi, sve funkcionira odlično. Danas je bilo teško, ali bili smo mirni u obrani i napadu, na koncu je ispalo dobro“, započeo je skromno junak gostujuće pobjede pa komentirao svoju vezu s Modrićem:

gol expired Sjajni Vinicius donio pobjedu Realu, Modrić asistent za drugi gol divider

"Luka mi uvijek govori 'samo trči mali', a ja znam da će lopta doći tamo gdje treba. Drago mi je da sam ga ponovo poslušao, isplatilo se, zabio sam dva gola“, smije se.

"Svi suigrači su važni, šef Ancelotti također, daju mi podršku i zato igram s toliko samopouzdanja, zato sam trenutačno u formi“, otkrio je u mikrofone klupske televizije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider