Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao je samo 30

Nogometaš pronađen mrtav, njegov otac podigao veliku prašinu: "Postoji snimka, sve će se vidjeti"

Ruski nogometaš izgubio je život pod čudnim okolnostima.

Aleksej Levin (Foto: Mini Kazan Football Federation/GOL.hr)

Iz Rusije stiže tužna vijest o smrti nogometaša Alekseja Lesina. 30-godišnjak je pronađen mrtav 6. studenog, a samo tri dana kasnije oglasio se njegov otac i jednom izjavom podigao veliku prašinu u tamošnjoj javnosti. 

Lesin je navodno izgubio život u noćnom izlasku s ekipom, no njegov otac tvrdi da postoji snimka koja može dokazati što se točno dogodilo njegovu sinu:

"Pregledom je utvrđeno da je Aleksej umro od gušenja. Utopio se, a istragom je utvrđeno da je s ekipom bio u jednom baru do tri sata ujutro. Kad se lokal zatvorio, otišli su u drugi, ali moj sin nije mogao ući zbog kodeksa odijevanja", otkrio je njegov otac pa nastavio:

Poruka Bad Blue Boysa za Mislava Vučetića Pogledajte kako su se Boysi oprostili od jednog od svojih vođa: Koreografija i prigodna poruka divider

"Suigrači su mu htjeli pozvati taksi da ga odveze kući, ali on je to odbio i rekao da će ih pričekati. Otišao je u drugi lokal, iz kojeg je izašao u pet ujutro i krenuo prema moru. Pronađen je oko osam sati, a postoje čak i snimke kako leži na obali. Kamere su po cijeloj obali, tu bi se sve trebalo vidjeti", poručio je.

Lesin je u karijeri nosio dres nekolicine ruskih niželigaša, a 2020. godine odlučio je okačiti kopačke o klin i posvetiti se malom nogometu, prenosi tamošnji Sport-Express.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider