Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istraga u tijeku

Jedan od najboljih igrača Belupa uhićen zbog tučnjave, nesretni Koprivničanin završio u bolnici

Jedan od ponajboljih Slavenovih nogometaša Muzafer Ejupi (31) uhićen je u srijedu nakon tučnjave u centru Koprivnice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenosi Podravski.hr, igrač Slaven Belupa Muzafer Ejupi s prijateljem (32) sudjelovao je u tučnjavi s poznatim Koprivničaninom. Nesretni je Koprivničanin s teškim ozljedama završio u bolnici, dok su njih dvojica lakše ozlijeđeni.

Ejupi i prijatelj su uhićeni, a nakon policijske istrage bit će poznato u kojoj je mjeri u tučnjavi sudjelovao nogometaš Slaven Belupa. Ejupi je u subotu trebao biti u postavi protiv Osijeka, u 10. kolu Hrvatski Telekom Prve HNL, no po svemu sudeći to se neće dogoditi.

Kao navodni razlog navodi se mogući sukob zbog parkiranja. Međutim, više će biti poznato nakon što policija priopći o rezultatima istrage, navodi Podravski.hr.

''U srijedu, 25. rujna, oko 19:40 na ulici u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića došlo je do fizičkog sukoba između trojice muškaraca starosti 53, 32 i 31 godinu. Muškarac u dobi od 53 godine dobio je teške tjelesne ozljede, a 31-godišnjak i 32-godišnjak lakše. Dvije su osobe uhićene i provodi se kriminalističko istraživanje'', naveli su u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj.

Christian Panucci (Foto: AFP) Poznato ime stiže u HNL: Proslavljeni Talijan preuzima Osijek? divider

Klubovi prve lige (GOL.hr) HNL: Raspored i satnica svih utakmica do kraja sezone divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider