Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Nije prvi put

Novo pojačanje Hajduka je najtraženije ime na Transfermarktu, evo tko je sve ostao iza njega

Lukas Grgić potpisao je ugovor s Hajdukom do 30. lipnja 2026. godine.

Lukas Grgić (Foto: Robert Matić/HNK Hajduk Split/GOL.hr)

Nakon što je Hajduk jučer predstavio prvo pojačanje u ovom prijelaznom roku, Lukas Grgić postao je najtraženiji nogometaš na popularnoj stranici za vrijednost nogometaša Transfermarkt.

Radi se o 26-godišnjem zadnjem veznom koji dolazi iz redova austrijskog LASK-a za odštetu od 100 tisuća eura. Ugovor je potpisao do lipnja 2026. godine.

To znači da se u posljednja 24 sata najviše puta pretraživao nogometaš Hajduka, dok je na drugom mjestu ostao Joan Sastre iz Mallorce, a Samuel Umtiti iz Barcelone na trećem. Također, Grgić je iza sebe ostavio i nogometaše poput Viniciusa, Cristiana Ronalda, Coutinhha...

Dakako, poredak najtraženijih nogometaša mijenja se vrlo brzo, ali neka ostane zapisano da je u posljednja 24 sata na prvom mjestu bio i nogometaš hrvatskoga kluba.

gol expired Navijači LASK-a bijesni zbog odlaska Grgića u Hajduk: "Sramota, pustili ste najvećeg borca u momčadi, katastrofalan posao..." divider

Ovo nije prvi put da je nogometaš Hajduka najtraženiji na popularnoj stranici Transfermarkt. To se već dogodilo u prosincu ove godine nakon najvećeg hrvatskog derbija u kojem je Hajduk svladao Dinamo na Maksimiru s 2:0.

Tada je na prvo mjesto zasjeo Marko Livaja, koji je odigrao sjajnu utakmicu, ali i privukao pozornost navijača nesretnim izborom pjesama u slavlju nakon velike pobjede. 

Iza Livaje je na drugom mjestu bio Realov Vinicius, koji također igra u sjajnoj formi, dok su iza njih dvojice bili najpopularniji nogometaši svijeta, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider